.

.

Hidyliu Kućanski aparat za kavu Kafe pot nadubinski aluminijski trajni aparat za kavu Kettle lon

Hidyliu Kućanski aparat za kavu Kafe pot nadubinski aluminijski trajni aparat za kavu Kettle lon

Ocjena kupaca:

KM 9.24
Od robe
Dostupno je narudžbi

Može se koristiti sa elektrotermalnom peći i plinskom peći Visokokvalitetni aluminijski materijal, bez mirisa, sigurna i netoksična. Možete ga koristiti za pravljenje kafe, jednostavan za upotrebu. Ponovno i izdržljivo : može se koristiti više puta i izdržljivo za dugo korištenje. Čajnik za kavu je pogodan za dom i ured. Može se koristiti sa elektrotermalnom peći i plinskom peći. Visokokvalitetni aluminijski materijal, bez mirisa, sigurna i netoksična. Možete ga koristiti za pravljenje kafe, jednostavan za upotrebu. Ponovno i izdržljivo : može se koristiti više puta i izdržljivo za dugo korištenje. Čajnik za kavu je pogodan za dom i ured. Visokokvalitetni aluminijski materijal, bez mirisa, siguran i netoksičan2. Možete ga koristiti za kafu, jednostavan za upotrebu3. Čajnik za kavu pogodan je za dom i ured4. Ponovno i izdržljivo : može se koristiti više puta i izdržljivo duže vrijeme5. Može se koristiti sa elektrotermalnom peći i plinskom štednjakom. Specifikacija : kutija za odlaganje utičnice izrađena je od ABS-a, a sigurna je i toksična. Može se koristiti za skladištenje utičnice i kabla. Može se upotrijebiti i izdržljivo za dugu upotrebu. Značajke : Visokokvalitetni aluminijski materijal, bez mirisa, siguran i netoksičan. Možete ga koristiti za pravljenje kafe, jednostavan za upotrebu. Čajnik za kavu je pogodan za dom i ured : Dugo se može koristiti i izdržljiva : Može se dugotrajno i trajno koristiti Upotreba vremena. Može se koristiti sa elektrotermalnom peći i plinskim štednjakom. Specifikacija : Stanje : 100% Brend Newmaterial : aluminiumize : s, l (neobavezno) Velika veličina : cca.5 * 18 * 10cm / 7.08 * 3,93 INSMala Veličina : cca.5cm / 5,90 * 6,30 * 3.34 Inweight : cca. 303 ~ 447g / 10.76oz Popis paketa : 1 x Čajnik za kavu Napomene : 1. Molimo dopustite grešku 0-2cm zbog tematskog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od reprojetka.

Osnovna svojstva

The socket storage box is made of ABS, and it is safe andnon-toxic. It can used to store your socket and cable. It can be usedrepeatedly and durable for long time use.:
Features:
High quality aluminum material, odorless, safe and non-toxic.:
You can use it to make coffee, easy to use.:
The coffee kettle is suitable for home and office.:
Reusable and durable:
it can be used repeatedly and durable for long time use.
It can be used with electrothermal furnace and gas stove.:
Specification:
Condition:
100% Brand New
Material:
Aluminum
Size:
S, L(Optional)
Large Size:
approx. 19.5*18*10cm/ 7.67* 7.08* 3.93in
Small Size:
approx. 15*16*8.5cm/ 5.90* 6.30* 3.34in
Weight:
approx. 303~447g/ 10.68~ 15.76oz
Package List:
1 x Coffee Kettle:
Notes:
1. Please allow 0-2cm error due to themanual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same,item color displayed in photos may be showing slightly different from the realobject. Please take the real one as standard.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.