.

.

Set ceremonije čaja Baoblaze Kung Fu Dultipunpus čaj za čaj Mjera kašika Ručno izrađena tradicionalni kineski čaj set čaj za čaj za čaj kući, a

Set ceremonije čaja Baoblaze Kung Fu Dultipunpus čaj za čaj Mjera kašika Ručno izrađena tradicionalni kineski

Ocjena kupaca:

KM 27.05
Od robe
Dostupno je narudžbi

【Materijal】 : Materijal : Set ceremonije čaja ima 3 alata za pravljenje čaja, a izrađen je od kvalitetnog limenog materijala, fine izrade i opuštenosti Ceremonija čaja】 : Alati za ceremoniju profesionalnih i čaja, najbolji je izbor za iskustvo ceremonije čaja. 【Funkcija】 : To je nezamjenjiv alat u ceremoniji čaja. 【Aplikacija】 : Set za čaj za vodu je pogodan za dom, na otvorenom, kampovanju, zabave i tako dalje. 【Poklon】 : Tea Art Set je najbolji poklon za porodicu, prijatelje, kolege i ljubitelje čaja. 【Materijal】 : Materijal : Set ceremonije čaja ima 3 alata za pravljenje čaja, a izrađen je od kvalitetnog limenog materijala, fine izrade i opuštenosti. Ceremonija čaja】 : Alati za ceremoniju profesionalnih i čaja, najbolji je izbor za iskustvo ceremonije čaja. 【Funkcija】 : To je nezamjenjiv alat u ceremoniji čaja. 【Aplikacija】 : Set za čaj za vodu je pogodan za dom, na otvorenom, kampovanju, zabave i tako dalje. 【Poklon】 : Tea Art Set je najbolji poklon za porodicu, prijatelje, kolege i ljubitelje čaja. Opis : - 【Materijal】 : Materijal : Set ceremonije čaja ima 3 alata za pravljenje čaja, a izrađen je od kvalitetnog materijala od limenke, fine izrade i opuštenosti. - 【Ceremonija čaja】 : Alati za ceremoniju profesionalnih i čaja, najbolji je izbor za iskustvo ceremonije čaja. - 【Funkcija】 : to je nezamjenjiv alat u ceremoniji čaja. - 【Aplikacija】 : Set za časove je pogodan za dom, na otvorenom, kampiranjem, zabavom i tako dalje. - 【Poklon】 : Tea Art Set je najbolji poklon za porodicu, prijatelje, kolege i čaj za ljubitelje : - Materijal : Cigrativača : 12.17 Inchpackage uključuje : 1 set ceremonija čaja : molimo vas da se lagano ostavite Greške zbog ručnog mjerenja i različitih monitora. Imamo dugogodišnje iskustvo u prodaji robe na mreži, fokusirani smo na pružanje najboljih proizvoda i usluge kupcima.

Osnovna svojstva

- Material:
Tin
Size Chart:
12.8cmx5.5cm/5.04inchx2.17inch:
Package Includes:
1 Set Tea Ceremony Utensils:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.