.

.

Llly Creative Wedding Dekoracija stola salveta prstenaste držači kopče nož vilice za vilice za nož i kašike oblika zabavnih festivali dekor za večeru

Llly Creative Wedding Dekoracija stola salveta prstenaste držači kopče nož vilice za vilice za

Ocjena kupaca:

KM 1.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Elegantan bez gubitka atmosfere; mogu se podudarati sa bilo kojom bojom ; Ukrasite svoj trpezarijski stol ovom prstenu sa salvetama za sofisticiraniji izgled. Dugme salveta učinit će vaš stol i čistač salveta i uredno, dajući vam i vašim gostima srdačnu večeru. Pogodno za svakodnevni život i festivale, poput vjenčanja, večera, božića, zahvalnosti i još mnogo toga. Savršeno za različite postavke i pribor za tablicu. Opišite : elegantan bez gubitka atmosfere; može se podudarati sa bilo kojom bojom; ukrasite svoj trpezarijskim prstenom za sofisticiraniji izgled Gumb za salvete napravit će vaš stol i salvete, dajući vam i vašim gostima srdačnu večeru, takva Kao vjenčanja, večere, božić, nadniovi za razne postavke tablice i pribor.specifikacija : tipa : ringmaril : zlato, silverzizirajte : kao što je prikazano Posjećanje - 1 * prstenovi za salvete (ostali demo proizvodi nisu uključeni) : Snimanje svjetlosti i različiti prikazi mogu uzrokovati boju predmeta na slici malo drugačije od stvarne stvari. Mjerenje dozvoljene greške je +/- 1-3cm.Due za razliku za postavljanje svjetla i ekrana, boja predmeta može biti malo drugačija od slika. Molimo omogućuju blagu razliku dimenzije zbog različitih ručnih mjerenja.

Osnovna svojstva

Type:
Napkin Ring
Material:
Metal
Color:
Gold, Silver
Size:
As shown
Package includes:
1* napkin rings (other demo products not included)
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm.
Due to the light and screen setting difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.