.

.

Exoxer Creative europsko pranje toaletna četka, izdržljiva kupaonica toalet, toaletna četkica sa postoljem od nehrđajućeg čelika, kompaktna četka za toalet za kupatilo, bijelo

Exoxer Creative europsko pranje toaletna četka, izdržljiva kupaonica toalet, toaletna četkica

Ocjena kupaca:

KM 2.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Baza od nehrđajućeg čelika i baza od nehrđajućeg čelika, vodootporna, izgrađena da se odupiru svakodnevne ogrebotine, korozijom i tarkiranjem Elektroplativ, vodootporan, otporan na vlagu, nest, otporan na koroziju ABS plastični unutrašnji cilindar, lako se čisti. Jednostavno je uzimati i koristiti : Veliki otvor poklopca olakšava odvajanje klinača bez prskanja. Očistite svoj toalet sa ovom četkom i čuvajte ga iz vida sa uključenim držačem. o odbijanju kad prekomernite. Ova toaletna četkica je najbolji izbor za vaše WC-ove .Solid ABS plastična ručica može se koristiti duže vrijeme. Dizajn uštede prostora uklapa se u utečene kupaonice, olakšavajući se da se odvaja. Izvrsni i vrhunski dizajn : Svi traže izvrsnu toaletnu četkicu, naša toaletna četkica dizajnirana je za vas. Vanjski dizajn toaletnog četkica izgleda glatko, velikodušno i visoko ocena, savršeno odgovaraju vašem kupaonici. Disc Dizajn ispisa na priključku, dizajnu otkazivanja, lijepim i izdržljivim, spremni za male prostore sa ograničenim skladištem; Izvrsno za apartmane, stambene, spavaonice, kabine, rvs i kampere kao i kupaonice u cijelom vašem domu. Izdržljiva struktura i efikasan dizajn : Izdržljiva i gusta vlakna stvaraju dugotrajne čekinje za jaku sposobnost čišćenja, ali neće ogrebati toaletnu posudu, napušta vaše toaletne zdjele besprijekorne i sanitarne čekinje nisu lako deformirati, oni su ekonomični i praktični, Guste najlonske čekinje mogu temeljito čistiti ivična područja i teško doći do uglova. Usluga kvalitete : Jednostavan i elegantan dizajn radi za bilo koji kupatilo, mora imati dodatnu opremu za čišćenje vašeg kupanjaka. Ovaj je proizvod bio profesionalno i strogo pregledani i testiran. Imamo 24-satni internetski stručnjak za korisnike usluge. Ako proizvod ima bilo kakvih problema ili imate bilo kakvih pitanja o ovom proizvodu, možete nas kontaktirati u bilo kojem trenutku, pokušat ćemo nam u bilo kojem trenutku, pokušat ćemo nam Najbolje da biste rešili svoj problem na vrijeme, molim vas, osigurajte osigurati da kupite.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Material:
Stainless Steel + Plastic
Base Color:
White, Silver, Black (optional)
Product Size:
Approx. 38 * 14cm / 15.0 * 5.5
Package Included:
Approx. 485g~525g
Package Included:
1 x Toilet Brush:
1 x Toilet Brush Holder:
Note:
1. Please allow 1 3 mm error due to manual measurement.:
2. Item color displayed in photos may be showing slightly different on your computer monitor since monitors. Thank for your understanding. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.