.

.

jomgeroz samoljepljivi zidni držač za fen za kosu bez Punch-free stalak za fen za kosu i jednostavan za ugradnju Organizator police za police za kupaonicu alat za fen za kosu Organizator police za fen za kosu

jomgeroz samoljepljivi zidni držač za fen za kosu bez Punch-free stalak za fen za kosu i jednostavan za ugradnju

Ocjena kupaca:

KM 2.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Napravljen od visokokvalitetnog materijala, koji je čvrst, nezapaljiv, vodootporan i vlažan i jednostavan za čišćenje vodom Savršeno za skladištenje sitnica, toaletnih potrepština, kozmetike, knjiga i tako dalje. Ova elegantna jedinica police lako upotpunjuje gotovo svaki dekor. Široko se koristi, den, kancelarija, kuhinja, spavaća soba, kupatilo ili toalet i još mnogo toga kako bi vam predmeti bili dobro organizovani i lako dostupni.57inl : aplikacija. Samoljepljivi zidni držač za fen za kosu bez Punch-A stalak za fen za kosu i jednostavan za ugradnju Organizator police za fen za kupatilo alat za fen za kosu polica Organizer Description : potpuno novi i visokokvalitetni karakteristike : zidni držač za fen za kosu sastoji se od visokokvalitetnog materijala, koji je izdržljiv i ne bledi. Izdržljiva i izuzetna otpornost na visoke temperature. Veoma je solidan, ne morate da brinete o padu.Ne samo da ima glatku, već takođe igra ulogu u borbi protiv rđe.Zidni držač za fen za kosu omogućava da se vaš alat za kosu organizuje na veoma zgodan način, a lako se uklanja i postavlja. Držač stalka za fen za kosu omogućava da toplota iz vašeg alata za frizuru pobegne i čuva decu, kućne ljubimce i porodice. Držite sušilo za kosu i peglu za kosu ili druge štapiće za sušenje na mjestu kako bi vaše kupatilo bilo čisto i . Višenamjenski organizator polica za fen za kosu koji je odličan za kačenje češlja i četkica, peškira ili ključeva.Pogodno za većinu veličina sušila za kosu, izdržljivo i izvrsno. Savršeno ukrasite svoje domaćinstvo, brijačnicu i frizerski salon.Specifikacija : Tip : držač sušila za kosu materijal : Plastikakarakteristike : držač sušila za kosu, stalak za fen, polica za fen za kosu Organizer Dimension : s : app.57inl : aplikacija.26x9x5cm / 10, 24x3, 54x1, 57 Boja : Plava, zelena, roze, Bijela (opciono) Količina : 1 kom napomena : 1.Molimo dozvolite grešku 0 - 1cm zbog ručnog mjerenja.

Osnovna svojstva

Type:
Hair Dryer Holder
Material:
Plastic
Features:
Hair Dryer Holder, Hair Dryer Rack, Hair Dryer Shelf Organizer
Dimension:
S:
app.12x9x5cm/4.72x3.54x1.57in
L:
app.26x9x5cm/10.24x3.54x1.57in
Color:
Blue, Green, Pink, White (optional)
Quantity:
1 Pc
Note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
1 Pc x Hair Dryer Holder :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.