.

.

Vrsta zida Dispenzer za odvod sapuna za sapun Viseći sapun za kupatilo-crtanje Kupatilo Proizvodi za plažu na mikrofibunu Ručnici za plažu

Vrsta zida Dispenzer za odvod sapuna za sapun Viseći sapun za kupatilo-crtanje Kupatilo Proizvodi za plažu

Ocjena kupaca:

KM 2.84
Od robe
Dostupno je narudžbi

Dvostruki ☞Sap kutija plastika podijeljena je na dva Podignite dno tako da se sapun ne bude vlažan. Pokretna posuda ispod spremnika sapuna drži zavodsku vodu. Ručnici za plažu Prevelizirani ručnik za bebe na plaži Kupatilo Spremnik za skladištenje Organizator kupaonica. Ergonomski dizajn ☞SOAP Držač tuš s inovativnim nosačem ladica, proširenim i podignutim sapunom za različite veličine sapuna, a Stream Lined Frame u obliku slova V omogućava vam da udobnije držite bez blokiranja ruku. Regali za ručnike za kupaonicu Zidni nosači ručnika za kupaonicu kupaonica Proizvodi za kupaonicu. 1x držač sapuna Mala kupaonica za skladištenje ručnika za plažu prevelizirani mali kupatilo za skladištenje ormara za ruke ručnici za kupaonicu. Jednostavna instalacija Držač kupaonice, pokušajte jednom i olakšajte svoj život. Kupatilo za smeće može postaviti Bohou kupaonice Grijane regale ručnika za kupaonicu ljepljive papirnog ručnika. Jednostavan za postavljanje na bilo koje lokacije u kući u vašoj kući, čini vaš dom čistim i. Kontejneri za skladištenje kupaonice Mala kupaonica Skladištenje Organizator kupaonica Rugljivo za kupaonicu. Vrsta zida Dispenser sapuni za sapun Viseći sapun kupaonica-crtanje Kupatilo Proizvodi za plažu mikrofiber-ubolkolor : Kako se slika slikovne kutije od sapuna podijeljena na dva. Podignite dno tako da se sapun ne bude vlažan. Pokretna posuda ispod spremnika sapuna drži odvodnik.1x držač sapuna : Materijal : ABSTep sapun može se koristiti za skladištenje mnogih drugih stvari, poput kose, češljem, čelična vuna.7x8x3cma lijepo kupatilo Držač sapuna za bilo koji dom i obitelj. Napomirnica : 67g "Nema noktiju, bez bušenja, bez alata" tvrde površine. Što je duže vrijeme jača. Ostavite mala odstupanja zbog ručnih mjerenja. Ugradnja drva kupaonicu, pokušajte po jednom i olakšati svoj život može se koristiti u kupaonicama, ali i u kupaonici Kade, kuhinje i toaleti. Zidni nosač se može koristiti ne za sapun, ali i za čišćenje spužva, britvice i telefone.

Osnovna svojstva

Material:
ABS
The soap box can be used for storage many other things, such as hairbrush, comb, tools, body scrubber, steel wool.:
Size:
13.7X8X3CM
A nice bathroom soap holder for any home and family.:
Weight:
67g
No nails, no drilling, no tools hard surface. The longer the time the stronger.:
note:
Allow slight deviations due to manual measurements.
Simple installation the bathroom storage holder, try to one and makes your life easier.:
Package includes:
☞Widely used ☞Not can it be used in bathrooms, but also in bathtubs, kitchens and toilets. The soap wall bracket can be used not for soap, but also for cleaning sponges, razors and phones.:
Ergonomic design ☞Soap holder shower with innovative tray rack, widened and raised soap dish for different soap sizes, and V-shaped streamlined frame allows you to hold it more comfortably without blocking your hands.:
Easy to mount at any locations in your home bathroom, makes your home clean and .:
and fashion soap box, used for locating your soap.:
and high quality!:
Due to differences between the different displays, the image may not reflect the actual color of the project. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.