.

.

CSTZZ mekani ručnici za mikrofiber Super upijajuća krpa za suđe protiv masnoće Whipping krpe ručnik za čišćenje ulja za čišćenje ulja ne uljem

CSTZZ mekani ručnici za mikrofiber Super upijajuća krpa za suđe protiv masnoće Whipping krpe ručnik

Ocjena kupaca:

KM 3.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Mikrofibar, koralni runo Ručnik je napravljen od meke koraljne fleke zadebljanog materijala. , Ovo je sjajan poklon za domaćinstvo i poklon domaćinskog poklona. Ovi ručnici za čaj su lagani u težini, jakim u apsorpciji vode i brzo suši se, smanjujući rizik od kalupa i akumulacije bakterija. Brzo i efikasno upijaju vlagu da biste dovršili bilo koji zadatak. Jednostavan za čišćenje, ručnici i dalje mogu održavati dobru kvalitetu čak i nakon višestrukih čišćenja. Zbog velike apsorpcije vode, ovi ručnici imaju dobar učinak na krpe, suhe ruke, mrlje, prozore, filtere sira, predenju sa salata i raznim kućanskim poslovima. Ova krpa za suđe za jednostavno održavanje dostupna je u raznim bojama i savršena je za bilo koju kuhinju. Mikrofibar, koralni runo. Ručnik je napravljen od meke koraljne fleke zadebljanog materijala. , Ovo je sjajan poklon za domaćinstvo i poklon domaćinskog poklona. Ovi ručnici za čaj su lagani u težini, jakim u apsorpciji vode i brzo suši se, smanjujući rizik od kalupa i akumulacije bakterija. Brzo i efikasno upijaju vlagu da biste dovršili bilo koji zadatak. Jednostavan za čišćenje, ručnici i dalje mogu održavati dobru kvalitetu čak i nakon višestrukih čišćenja. Zbog velike apsorpcije vode, ovi ručnici imaju dobar učinak na krpe, suhe ruke, mrlje, prozore, filtere sira, predenju sa salata i raznim kućanskim poslovima. Ova krpa za suđe za jednostavno održavanje dostupna je u raznim bojama i savršena je za bilo koju kuhinju. Značajka : Ručnik je izrađen od meke koraljne fleke zadebljenog materijala. , Ovo je sjajan poklon za domaćinstvo i hostess poklon. Ručnici za čaj su lagani u težini, jakim u apsorpciji vode i brzo se sušite, smanjujući rizik od kalupa i bakterije nakupljaju se nakupljajućeg vlage. Jednostavan za čišćenje, ručnici i dalje mogu održavati dobru kvalitetu čak i nakon višestrukih čišćenja. Ovi ručnici imaju dobar utjecaj na krpe, suhe ruke, filtere, prozore, strojevi za predenje sa salata i razne kućanske radove.

Osnovna svojstva

Color:
white, pink, blue, beige
Material:
coral fleece
Size:
25x25cm
Package includes:
2Pcs towel/4Pcs towel/8Pcs towel
note:
Due to different monitors and lighting effects, the actual color may be slightly different from the picture color.:
Due to manual measurement, please allow a distance of 1-2 cm.:
The coral velvet deep striped towel is soft and skin-friendly,breathable and comfortable,moisture-absorbing and easy to dry.:
The fabric has fine texture,soft feel,not easy to pilling,no fading,no irritation to the skin,no allergies. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.