.

.

Kupatilo hardverski toranjski bar, ručnik od nehrđajućeg čelika, ručni ručnik za ručni nosač ručni nosač za ručnik s jednim barcluth vješalica za kupatilo za kupatilo za pranje rublja

Kupatilo hardverski toranjski bar, ručnik od nehrđajućeg čelika, ručni ručnik za ručni nosač

Ocjena kupaca:

KM 13.09
Od robe
Dostupno je narudžbi

Nema potrebe za brigom za ugradnju : Ovaj moderni ručni bar može se instalirati pomoću priložene ljepljive naljepnice, što je brzo i jednostavno za ugradnju, nema potrebe za bušenjem i neće oštetiti zid Pogodno za vlažnu sredinama : Izvrsna izrada i pouzdana izrada čine ovaj regal za ručnike koji se sigurno koriste u vlažnim sredinama kao što su kuhinje ili kupaonice, čineći vaš dom urednijim i čišćenjem. Pogodan pristup ručnicima : ručni bar može se ugraditi na obje strane ormarića ili ormara za skladištenje ručnika, ručnika za kupanje i ručnike za suđe u korištenju. Samo jedan ručnička šipka može učiniti vašu kupaonicu više elegantnije. Premium 304 materijal od nehrđajućeg čelika : Izrađen od 304 tipa visokokvalitetnog materijala od nehrđajućeg čelika, ona sprječava koroziju i hrđu, izdržljiv je i ima dug radni vijek i izgleda kao novo čak i nakon godina korištenja. Moderan četkani postupak : prihvaća četkani završetak, ručnik od nehrđajućeg čelika može se odoljeti svakodnevnim ogrebotinama i promjenama boje. Široko se koristi u praonici, kuhinji, kupaonici, tuš kabini ili gdje god vam treba. Nema potrebe za brigom za ugradnju : Ovaj moderni ručni bar može se instalirati pomoću priložene ljepljive naljepnice, što je brzo i jednostavno za ugradnju, nema potrebe za bušenjem i neće oštetiti zid. Pogodno za vlažnu sredinama : Izvrsna izrada i pouzdana izrada čine ovaj regal za ručnike koji se sigurno koriste u vlažnim sredinama kao što su kuhinje ili kupaonice, čineći vaš dom urednijim i čišćenjem. Pogodan pristup ručnicima : ručni bar može se ugraditi na obje strane ormarića ili ormara za skladištenje ručnika, ručnika za kupanje i ručnike za suđe u korištenju. Samo jedan ručnička šipka može učiniti vašu kupaonicu više elegantnije. Premium 304 materijal od nehrđajućeg čelika : Izrađen od 304 tipa visokokvalitetnog materijala od nehrđajućeg čelika, ona sprječava koroziju i hrđu, izdržljiv je i ima dug radni vijek i izgleda kao novo čak i nakon godina korištenja.

Osnovna svojstva

Item Type:
Towel Rack
Material:
304 Stainless Steel
Process:
Brushed
Package List:
1 x Towel Rack
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Oni također kupuju s ovim proizvodom.