.

.

Zcargel Slatka kutija za crtane tkivo plišano janjetinsko tkivo pigtovanje Creative Boirs organizator držač salveta za papir za papir sa ubrusom Skladištenje sa visećim ladicama Slatka kutija za automobile za automobile

Zcargel Slatka kutija za crtane tkivo plišano janjetinsko tkivo pigtovanje Creative Boirs organizator

Ocjena kupaca:

KM 7.94
Od robe
Dostupno je narudžbi

Materijal : slatka kutija za crtane tkivo, meka i udoban plivački materijal, izdržljiv Možete ga koristiti već duže vrijeme. Dizajn : Ovaj slatki držač dizajnerskog tkiva je rafiniraniji i elegantniji od ostalih držača tkiva od plastike ili običnog stila. Dekoracija : Može se koristiti ne samo kao kutija za tkivo, već i kao lijep i topli ukras za dom. Možete ga staviti tamo gdje želite koristiti. Izvrsni : Lijepo dizajnirano kutija za odlaganje tkiva čini vaš dom i uređenje uredskih uredskih, i čine vaš automobil zanimljivijim i ljepšim. Upotreba : Nosač za ručnik za papir pogodan je za dječje sobe, kuhinje, kupaonice, spavaće sobe, stolove i stolove. Upoznajte svoje dnevne potrebe. Materijal : slatka kutija za crtane tkivo, meka i udoban plivački materijal, izdržljiv. Možete ga koristiti već duže vrijeme. Dizajn : Ovaj slatki držač dizajnerskog tkiva je rafiniraniji i elegantniji od ostalih držača tkiva od plastike ili običnog stila. Dekoracija : Može se koristiti ne samo kao kutija za tkivo, već i kao lijep i topli ukras za dom. Možete ga staviti tamo gdje želite koristiti. Izvrsni : Lijepo dizajnirano kutija za odlaganje tkiva čini vaš dom i uređenje uredskih uredskih, i čine vaš automobil zanimljivijim i ljepšim. Upotreba : Nosač za ručnik za papir pogodan je za dječje sobe, kuhinje, kupaonice, spavaće sobe, stolove i stolove. Upoznajte svoje dnevne potrebe. Specifikacija : Materijal : Plushcolor Uzorak : Bijela ovca / ružičasta Pigitem : 27cmx20cmnet Težina : 320g (Napomena : Molimo vas da se dovedite 1-3cm Greška zbog ručnog mjerenja uzrokovanog zaslonom svjetla i monitora.) Paket uključuje : 1 x tkivo Holdernote : 1. O boji : Zbog razlika na ekranu i rasvjetu, boja predmeta može biti malo drugačija od slike. O veličini : Mjerenja su izrađena rukom, različite metode mjerenja, molimo dopustite razliku od 1-2cm.100% Zadovoljstvo : Zadovoljstvo kupaca je naš glavni prioritet.

Osnovna svojstva

Material:
plush
Color pattern:
white sheep/ pink pig
Item size:
27cmx20cm
Net weight:
320g
(Note:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement, and slight color difference caused by light and monitor screen.)
Package includes:
1 x Tissue holder:
Note:
1. About the Color:
Due to the differences on the screen and the lighting, the item's color may be slightly different from the picture.
2. About the size:
the measurements are made by hand, the different measurement methods, please allow 1-2cm difference.
100% satisfaction guarantee:
Customer satisfaction is our top priority. Our products are subject to strict quality tests. If you have any questions, please contact us! Our customer service team will reply you timely within 24 hours. We look forward to your purchase!:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.