.

.

Bddie Ovalni ormar za kupatilo, zidni drveni ormar za ogledalo, otvaranje i zatvaranje od 180°, udubljenje ili površinski nosač,Organizator za odlaganje kuhinje

Bddie Ovalni ormar za kupatilo, zidni drveni ormar za ogledalo, otvaranje i zatvaranje od 180°, udubljenje ili

Ocjena kupaca:

KM 2.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Svestrano ogledalo za kupatilo-ogledalo i ormarić u jednom, jasna slika olakšava pripremu za jutarnju rutinu, a da sve iza vrata bude organizovano sa prostranim enterijerom Dodajte dodatno skladište, mudro zonirajte skladište i održavajte svoje kupatilo organizovanim. Dizajn velikog kapaciteta4 unutrašnje police za skladištenje, ukupna debljina je oko 13 cm, pogodna za čuvanje raznih toaletnih potrepština, kozmetike itd. Takođe veoma izdržljiv u kupatilima i drugim vlažnim okruženjima. HD ogledalo - - - ovalno ogledalo visoke definicije sa većom površinom gledanja, može se koristiti kao ogledalo u punoj dužini; može se postaviti bilo gdje u vašoj kući-spavaćoj sobi, kupatilu, dnevnom boravku ili ulazu kako biste organizovali nered ili druge predmete. Materijal ogledala za kupatilo - - - naš ormar usvaja srebrno ogledalo visoke definicije + okvir od punog drveta, koji ima dug vijek trajanja; ekološki lakirana površina je glatka i slaže se s različitim stilovima prostora. Rotirajuća instalacija za 180° - šarke vrata samo na lijevoj strani, ali se cijela jedinica može okrenuti i postaviti unatrag. Može se čvrsto pričvrstiti za zid sa 2 zavrtnja bez ikakvog kolebanja. Ovaj zidni ormarić za ogledala dolazi sa izdašnim skrivenim skladištem kako bi svi vaši predmeti za kupatilo bili organizovani. Skriveni dizajn ne samo da održava vaše kupatilo urednim, već i štiti vašu privatnost.Ovaj zidni ormar je dobro rješenje za skladištenje malih prostora. Odlično radi u toaletu, vešeraju, blatobranu, prahu za čuvanje i organizovanje malih kupatila, toaletnih potrepština, lekova itd. Ovaj zidni ormar za kupatilo sadrži veliko ogledalo, koje vam nudi pogodnost da ga našminkate ili obrijete ispred njega prije posla ili datuma. Ormar za ogledalo sa zidnim dizajnom zidnog dizajna, može se sastaviti na zidu ili preko toaleta i štedi prostor, pruža dodatnu ostavu bez zauzimanja dragocjenog prostora.

Osnovna svojstva

Name:
bathroom mirror cabinet
Material:
wooden, high-definition explosion-proof mirror
size:
50*13*78cm / 19.7*5.1*30.7 inches:
Internal layers:
4 tier
Door opening and closing angle:
180°
Installation method:
wall hanging
Use space:
bathroom, bedroom, entrance
packing list:
Medicine cabinet x1, installation accessories:
Notice:
We only sell mirror cabinets, excluding others.:
The shape of the round frame must have traces of the interface, which is not a quality and defect problem, please be aware.:
Due to manual measurement, there will be an error of 2-3cm, please understand.:
If you have any questions about the product, please contact us and we will reply you in time. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.