.

.

Doubao multifunkcionalna držač četkica za zube kupaonica kuhinja Obiteljska četkica za usisne čaše Držač zidnih štanda Kuke za čaše Olovka Organizer

Doubao multifunkcionalna držač četkica za zube kupaonica kuhinja Obiteljska četkica za usisne čaše Držač

Ocjena kupaca:

KM 0.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Jednostavan i elegantan dizajn, jednostavan za upotrebu Oduprite se vodi koja se može očistiti vodom. Ugrađeni odvojivi odjeljak može se koristiti kao držač četkica za zube ili spremiti druge male predmete. Prilagodite se malo glatke površine poput stakla, keramičke pločice i tako dalje sa usisnim čašicom. Pogodno za čitaonica, wc, kuhinju, spavaću sobu itd. Jednostavan i elegantan dizajn, jednostavan za upotrebu. Oduprite se vodi koja se može očistiti vodom. Ugrađeni odvojivi odjeljak može se koristiti kao držač četkica za zube ili spremiti druge male predmete. Prilagodite se malo glatke površine poput stakla, keramičke pločice i tako dalje sa usisnim čašicom. Pogodno za čitaonica, wc, kuhinju, spavaću sobu itd. Specifikacija : bijela, plava, zelena, ružičasta materijal : pp + rubbersprople i elegantan dizajn, jednostavan za korištenje.Resistička voda koja se može očistiti voda.Ugrađivan odjeljak može se koristiti kao držač četkica za zube ili trgovinu ostalim artiklima.Fit Do neke glatke površine poput stakla, keramičke pločice i tako dalje sa usisnim čašom. Mogućnost čitanja, wc, kuhinju, spavaću sobu, etchushy za čišćenje i lijepe : četkica za zube može se lako rastaviti i očistiti. Elegantna kupaonska oprema, pogodna za glavu četkice.Multifunkcionalno skladištenje : Stavite malu kupaonicu za održavanje kupatila Tidy.packeage uključuje : 1 * držač četkice za zube u razlikama u računalnim ekranima i monitorima, stvarna boja može se malo razlikovati od slike. Hvala vam na razumijevanju!.

Osnovna svojstva

color:
white,blue,green,pink
material:
PP+rubber
Simple and stylish design, easy to use.:
Resist water which can be cleaned by water.:
Built-in detachable compartment can be used as toothbrush holder or store other small items.:
Fit to some smooth surface like glass, ceramic tile and so on with suction cup.:
Suitable for reading room, toilet, kitchen, bedroom ,etc.:
Easy to clean and beautiful:
the toothbrush holder can be easily disassembled and cleaned.
Design:
Super design, and exquisite. Elegant bathroom accessories, suitable for your brush head.
Multifunctional storage:
place small bathroom accessories to keep the bathroom tidy.
package includes:
1 * Toothbrush Holder:
Due to differences in computer screens and monitors, the actual color may differ slightly from the image. Thank you for your understanding! :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.