.

.

Crody Grab barovi za kupaonicu, 90 ° Popremljeni nosač za gazdinstvo, montaža na zidu, montaža na zid, sa starijem nosačima za starije osobe, sa PU rebound jastukom, ručnik nosač toaletnika / 70cm

Crody Grab barovi za kupaonicu, 90 ° Popremljeni nosač za gazdinstvo, montaža na zidu, montaža

Ocjena kupaca:

KM 3.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Visoka kvaliteta : ovaj traka za grab je izrađen od i izdržljiv je, odlični i sklopivi pohranjivanje, pogodan za pomoć, uštedu prostora Jedinstveni dizajn : Memorijski PU rebound jastuk za ruke, vlažne ruke nisu klizave, tople i udobne dodiru, sa kukama, mogući ručnike, papir, višenamjenski i zgodni. Jednostavan za instaliranje : na zidovima kupaonice, posebno za trudnicu, starije osobe, invalidnost, nakon operacije ili pogođenih osoba za mobilnost, sprječavaju ih da klizne ili padaju. Toalet Asistent : Ovaj šipci za granicu toaleta idealan je za starije, onesposobljene i one koji su u kupaonici, u kupaonici. Višenamjenska : Koristite sigurnosne šipke u kupaonici, kuhinji, uz stepenište, ili u praonici za dodatnu prevenciju pada, posebno za hendikep, starije, trudne žene i djecu. Ne samo da se koriste kao tuš kade, ali može držati i odjeću, ručnik i itd. Visoka kvaliteta : ovaj traka za grab je izrađen od i izdržljivo je, a poklapanje od 90 °, pogodno za pomoć, štedi prostor. Jedinstveni dizajn : Memorijski PU rebound jastuk za ruke, vlažne ruke nisu klizave, tople i udobne dodiru, sa kukama, mogući ručnike, papir, višenamjenski i zgodni. Jednostavan za instaliranje : na zidovima kupaonice, posebno za trudnicu, starije osobe, invalidnost, nakon operacije ili pogođenih osoba za mobilnost, sprječavaju ih da klizne ili padaju. Toalet Asistent : Ovaj šipci za granicu toaleta idealan je za starije, onesposobljene i one koji su u kupaonici, u kupaonici. Višenamjenska : Koristite sigurnosne šipke u kupaonici, kuhinji, uz stepenište, ili u praonici za dodatnu prevenciju pada, posebno za hendikep, starije, trudne žene i djecu. Ne samo da se koristi kao tuš kadu, ali može držati i odjeću, ručnik i itd. Bezbednosni šank, kafu stariju i sretnu cijelu obitelj, male detaljne promjene može poboljšati faktor sigurnosti našeg životnog ograničenja : materijal : Nehrđajući čelik Color : Beliteza : 70cm, 80cm Beaweight : 160k instalacija : 8 mm bušilica za bušenje za bušenje : 1x WC carn Barnotes : Zbog ručnog mjerenja, molimo vas da malu količinu pogrešaka i definicije monitora, stvarne Boja proizvoda može biti malo različitih proizvoda koji su potrebni i vaš, kako bi se osiguralo da su proizvodi glatki i čisti, preporučuje se redovno čistiti u našoj trgovini, u našoj trgovini ste ušli u prodavnicu da biste izmenili Imate li pitanja, kontaktirajte nas.

Osnovna svojstva

Material:
Stainless Steel
Color:
White
Size:
70Cm, 80Cm
Beaweight:
160Kg
Installation:
8Mm Drill Bit for Drilling
Package Included:
1X Toilet Grab Bar:
Notes:
Due to Manual Measurement, Please Allow a Small Amount of Error:
Due to the Settings of the Monitor and the Definition of Monitor Pixels, the Actual Color of the Product May Be Slightly Different:
Good Products Also Need Your, to Ensure That the Products Are Smooth and Clean, It is Recommended to Clean Them Regularly.:
There Are Many Good Products in Our Store, You Are Welcome to Enter the Store to Choose:
If You Have Any Questions, Please Contact Us :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.