.

.

Quanjj zidna zidna kozmetička kutija za spremište za kupatilo na zidu bez zid-montirana na zidu Vanity Veliki stalak za pohranu kapaciteta

Quanjj zidna zidna kozmetička kutija za spremište za kupatilo na zidu bez zid-montirana na zidu Vanity Veliki

Ocjena kupaca:

KM 3.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Bez obzira gdje stavljate kutiju za šminku, on će se istaknuti svojim romanom i romanom izgledom, dovodeći elegantan šarm svaku damu Ovaj okvir za odlaganje može udovoljiti potrebama vaše organizacije vašeg doma ili uredske organizacije i nikada neće biti izgubljena, možete ga staviti u spavaću sobu, kupatilo, garderobu, noćni ormarić, toaletni stol. Kao zidni okvir za odlaganje, on se visi na zidu super bešavnim kukama, vodootpornim i bez noktiju. Instalacija bez rupe, pogodna za mramorni zid, glatka keramička pločica, nehrđajući čelik, površinu. Kupov za skladištenje velikog kapaciteta : Dovoljno prostora za zadržavanje proizvoda za njegu kože, britvice, sredstva za čišćenje, češljeve, kozmetiku i ostale kupaonice. Zidmontirana kozmetička kutija za skladištenje izrađena je od čvrstog i prijateljskog ABS plastike s dugotrajnim dvostrukim samoljepljivim svojstvima. Može biti instaliran u roku od nekoliko minuta da zadržite svoje male predmete u redu. Najprikladniji za ured, spavaonica, kupatilo. Bez obzira gdje stavljate kutiju za šminku, on će se istaknuti svojim romanom i romanom izgledom, dovodeći elegantan šarm svaku damu. Ovaj okvir za odlaganje može udovoljiti potrebama vaše organizacije vašeg doma ili uredske organizacije i nikada neće biti izgubljena, možete ga staviti u spavaću sobu, kupatilo, garderobu, noćni ormarić, toaletni stol. Kao zidni okvir za odlaganje, on se visi na zidu super bešavnim kukama, vodootpornim i bez noktiju. Instalacija bez rupe, pogodna za mramorni zid, glatka keramička pločica, nehrđajući čelik, površinu. Kupov za skladištenje velikog kapaciteta : Dovoljno prostora za zadržavanje proizvoda za njegu kože, britvice, sredstva za čišćenje, češljeve, kozmetiku i ostale kupaonice. Zidmontirana kozmetička kutija za skladištenje izrađena je od čvrstog i prijateljskog ABS plastike s dugotrajnim dvostrukim samoljepljivim svojstvima. Može biti instaliran u roku od nekoliko minuta da zadržite svoje male predmete u redu.

Osnovna svojstva

material:
plastic
Specific material:
PP
Storage scene:
bedroom, bathroom, toilet, storage room
Scope of application:
cosmetics
Capacity:
35L
Specification:
40X23X9.5CM
Package Include:
1* Cosmetic storage:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Removable mute universal wheel, wear-resistant edge, smooth travel with makeup. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.