.

.

Kutija tkiva Kreativna umjetna biserna kristalna kutija za uklanjanje okruglih pravokutnika papirna ručnik za pohranu stalak za uređenje stočne površine / auto tkiva za pohranu kutija

Kutija tkiva Kreativna umjetna biserna kristalna kutija za uklanjanje okruglih pravokutnika papirna ručnik

Ocjena kupaca:

KM 49.69
Od robe
Dostupno je narudžbi

Izvrsna i praktična kutija tkiva mogu se postaviti na domaću tablicu ili u automobilu, koji je zgodan i jednostavan za skladištenje tkiva Kutija tkiva izrađena je od metala, izdržljiva. Vanjska strana tkiva izrađena je od simuliranih bisera i luksuzan je. Kristalni biserni dizajn, elegantan i modan, može se koristiti u svadbi, restoranu i domu. Ovaj poklopac kutije za tkivo sigurno je dodati ukrasni dodir u svoje kupatilo, spavaću sobu ili bilo koju drugu sobu u vašem domu ili uredu. Izvrsna i praktična kutija tkiva mogu se postaviti na domaću tablicu ili u automobilu, koji je zgodan i jednostavan za skladištenje tkiva. Kutija tkiva izrađena je od metala, izdržljiva. Vanjska strana tkiva izrađena je od simuliranih bisera i luksuzan je. Kristalni biserni dizajn, elegantan i modan, može se koristiti u svadbi, restoranu i domu. Ovaj poklopac kutije za tkivo sigurno je dodati ukrasni dodir u svoje kupatilo, spavaću sobu ili bilo koju drugu sobu u vašem domu ili uredu. Dodajte crticu na svoj životni prostor sa ovim poklopcem kutije za tkivo. Skladište tkiva Boxisue Boxissue Case Sis Sis Sickiecifikacija nosača : Tyss mamaterijal : Metal, simulacija Pearl Color : Kao što su slike prikazane : okruglo PEAL-13 * 14 CMSQUARE S -22 * 13 * 8cml-26 * 13 * 10 CMPacke uključen : 1 * Tkivni boxif Imate bilo kakvih pitanja, pošaljite nam e-poštu ili ostavite poruku nama. Pružit ćemo vam najbolji savjet i zadovoljavajuće iskustvo usluge nakon prodaje.

Osnovna svojstva

Item Type:
Tissue Box
Material:
Metal,Simulation Pearl
Color:
As the pictures shown
Size:
Round peal-13*14cm:
Square S-22*13*8cm:
L-26*13*10cm:
Package Included:
1*Tissue Box
If you have any questions, please email or leave a message to us. We will provide you with the best advice and satisfactory after-sales service experience. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.