.

.

ShanTa sušilica za kosu, prikladan kućni stalak za spremanje puhalica sa lepilom za spajanje za hotel za lijepljenje čvrstog za jaki ležav za toalet

ShanTa sušilica za kosu, prikladan kućni stalak za spremanje puhalica sa lepilom za spajanje za hotel za

Ocjena kupaca:

KM 0.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Dizajn kopča sprečava da se utikač padne, a žice su uredne i ne neuredne Čvrsti i izdržljivi, ne-markirani nosač usvaja PP materijal + naljepnicu bez označavanja, čvrsto se drži i nije lako padati. Način instalacije je prvo sušenje zida, a zatim otkinite naljepnicu i zalijepite naljepnicu i viseći stalak za puhanje. Dobra viskoznost, jak nosivši, nije lako padati, pogodan za razne modele sušila za kosu. Uštedite prostor za odlaganje, sa utičnicom, pogodnim za viseći sušilo za kosu. Dizajn kopča sprečava da se utikač padne, a žice su uredne i ne neuredne. Čvrsti i izdržljivi, ne-markirani nosač usvaja PP materijal + naljepnicu bez označavanja, čvrsto se drži i nije lako padati. Način instalacije je prvo sušenje zida, a zatim otkinite naljepnicu i zalijepite naljepnicu i viseći stalak za puhanje. Dobra viskoznost, jak nosivši, nije lako padati, pogodan za razne modele sušila za kosu. Uštedite prostor za odlaganje, sa utičnicom, pogodnim za viseći sušilo za kosu. Čvrsti i izdržljivi nosač bez označavanja usvaja PP materijal + naljepnica bez označavanja, čvrsto se drži i nije lako padati. Uštedite prostor za odlaganje, sa utičnicom, pogodnim za viseći sušilo za kosu. Dobra viskoznost, jak nosivši, nije lako padati, pogodan za razne modele sušila za kosu. Način instalacije je prvo sušenje zida, a zatim otkinite naljepnicu i zalijepite naljepnicu i visite rack. Dizajn kopča sprečava pad utikača, a žice su uredne, a ne neuredne.specifikacija : TIP : TIPA : Kose za kosu Rackormaterijal : PP Materijal + ne-markiranje naljepnica : cca.3oz Lista paketa : 1 x Rack1 x Sleper za kosu1 x ne-označavajuća ljepša : 1. Molimo vas da omogućite grešku 1-2cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Osnovna svojstva

Item Type:
Hair Dryer Rack
Material:
PP Material + Non-Marking Sticker
Weight:
Approx. 93g / 3.3oz
Package List:
1 x Hair Dryer Rack1 x Non-Marking Sticker:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.