.

.

3pcs praktični nehrđajući čelik veliki ručni regali kuhinjski ormar za ručnik za vrata za spavanje prostora viseći držač

3pcs praktični nehrđajući čelik veliki ručni regali kuhinjski ormar za ručnik za vrata za spavanje

Ocjena kupaca:

KM 5.98
Od robe
Dostupno je narudžbi

Jednostavan za instaliranje i uklanjanje, visite na vrata bez potrebe za rupama Uštedite prostor, praktičnost za sve vrste potreba porodica. To je suštinski predmet za uklanjanje kuhinjske brojač nereda i omogućava jednostavan pristup ručniku za ruke. Usvaja visokokvalitetnu konstrukciju od nehrđajućeg čelika, nije lako hrđa, vrlo izdržljiva i dugotrajna upotreba. Stalak za ručnike glatko je poliran, a nije lako ogrebati ručnik. I Eva dužan ljepilo sprečavaju izravni sudar između zidne ploče i vrata. Jednostavan i praktičan dizajn, popularan sa većinom porodica. Savršeno za hotel, kuhinju, kupatilo i druga mjesta. Specifikacija : 100% Brend Newitem Tip : Ručnik Smaterijal : Nehrđajući čelik Boja : srebrna dužina : cca.2 Senweight : cca.4 Ozabilna za ormare debljine manje od 1,9 cm / 0,7 i vrata manjih od 2mm / 0.08inpackeage lista : 3 x regali za ručnike Napomena : 1. Molimo dopustite grešku u 12 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Towel Racks
Material:
Stainless Steel
Color:
Silver
Length:
Approx.36cm/14.2in
Weight:
Approx.210g/7.4oz
Suitable for cabinet door of thickness less than 1.9cm/0.7in and door gaps of less than 2mm/0.08in:
Package List:
3 x Towel Racks :
Note:
1. Please allow 12cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.