.

.

Mali stalci za sušenje posuđa Macaron putna kutija za sapun u boji prenosiva Kreativna kutija za sapun sa poklopcem plastična kutija za flašicu za bebe sklopiva

Mali stalci za sušenje posuđa Macaron putna kutija za sapun u boji prenosiva Kreativna kutija za sapun sa

Ocjena kupaca:

KM 1.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

4 PP Materijal, kompresivan i padajući, Čvrst i izdržljiv. Dizajn otporan na prašinu sa poklopcem za održavanje sapuna suvim i čistim. Particija Ne Može Da Čuva Sapun, Ali Takođe Čuva I Neke Male Dodatke, Što Je Praktično I Praktično. Zaobljena Ivica, Pojačana Donja Ivica, Ne Oštećujte Sto, Izbegavajte Neravnine I Ogrebotine. Scenariji upotrebe : putovanje, Izlazak, dom, organizacija kuhinje za večeru Organizator kuhinjskih ploča sa poklopcem mali stalak sklopivi podmetač za šminkanje za umivaonik preko stalka za sušenje sudopera. Mali stalci za sušenje posuđa Macaron putna kutija za sapun u boji prenosiva Kreativna kutija za sapun sa poklopcem plastična kutija za flašicu za bebe sklopiva Specifikacija : boja kao što je prikazano Veličina : 12, 5x4x8cm Paket uključuje : 1x sapunske Kutijemali stalci za sušenje posuđa Macaron putna kutija za sapun prenosiva Kreativna kutija za sapun sa poklopcem plastična kutija za flašicu za bebe sklopiva.

Osnovna svojstva

Color as shown :
Size:
12.5x4x8cm
Package Included:
1x Soap Box:
Small Dish Drying Racks Macaron Color Travel Soap Box Portable Creative Soap Box With Lid Soap Plastic Box Baby Bottle Rack Foldable :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.