.

.

FVRTFT plutajuće police Tuš kadula za kupatilo, držač posude sa sapunom, držač sapuna od nehrđajućeg čelika od odvodnih čelika za odvod za kupaonicu kuhinju / crna

FVRTFT plutajuće police Tuš kadula za kupatilo, držač posude sa sapunom, držač sapuna od nehrđajućeg čelika

Ocjena kupaca:

KM 0.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Tuš CADDY Organizator Naše plutajuće police za zid ne samo se ne koriste u dnevnim sobama, spavaćim sobama, ali i kupaonicama i kuhinjama Savršeno za prikazivanje i držanje kolekcionarskih, malih biljaka, okvira i još mnogo toga. Promijenite svoj ugao i pokušajte koristiti zidni prostor. Ne samo da vaš domaći prostor čistači, već može ukrasiti vaš zid tako da vaši prijatelji i posjetitelji bolje dobivaju osjećaj vlastitog stila. Napravljen od materijala, visoke čvrstoće i izdržljivog u upotrebi. Upućivanje lako površine, otporne na habanje. Zaobljeni dizajn uglova, nijedno lako povrijediti ruke. Zadebljanje donje ploče za poboljšanje njegove nosivosti. Tuš CADDY Organizator Naše plutajuće police za zid ne samo se ne koriste u dnevnim sobama, spavaćim sobama, ali i kupaonicama i kuhinjama. Savršeno za prikazivanje i držanje kolekcionarskih, malih biljaka, okvira i još mnogo toga. Promijenite svoj ugao i pokušajte koristiti zidni prostor. Ne samo da vaš domaći prostor čistači, već može ukrasiti vaš zid tako da vaši prijatelji i posjetitelji bolje dobivaju osjećaj vlastitog stila. Napravljen od materijala, visoke čvrstoće i izdržljivog u upotrebi. Upućivanje lako površine, otporne na habanje. Zaobljeni dizajn uglova, nijedno lako povrijediti ruke. Zadebljanje donje ploče za poboljšanje njegove nosivosti. Tuš Caddy Organiser za kupaonicu Skladijnu upotrebu Scene - korisno za dodavanje dodatnog prostora za police za skladištenje i organizovanje malih predmeta ili nered u spavaćoj sobi, kupaonici, kuhinji i više, odlično za cijepljenje pulta. Nema više nereda u bilo kojem uglu! Osim toga, vaša spavaća soba, ured, pa čak i kafe bar može biti prekrasan izbor. , Nijedno jednostavno povrijediti svoje ruke. Donja ploča za poboljšanje nosivosti sa dva kuka za ručnik, ručnik za kupanje, kupatilo : materijal : površinski tretman : bool, srebrna, zlato (neobavezno) Veličina proizvoda : 23 * 12 * 2,5cm / 9.

Osnovna svojstva

Material:
Surface Treatment:
Stoving Varnish
Color:
Black, Silver, Gold (Optional)
Product Size:
23*12*2.5Cm / 9.05*4.72*0.98In
Package Weight:
Approx. 413G
Package List:
1 * Soap Rack:
1 * Pack of Screws:
Note:
1. Due to the Difference between Monitors and Light Effects, the Pictures May Not Reflect the Actual Color of the Item.:
2. Please Allow Slight Error Due to Manual Measurement. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.