.

.

Stjecanje bambusovih vlakanskih ručnika za ručnike sa čvrstim prugama ručnici za ručnike za kupatilo za odrasle djeca 33x75cm

Stjecanje bambusovih vlakanskih ručnika za ručnike sa čvrstim prugama ručnici za ručnike za kupatilo

Ocjena kupaca:

KM 103.83
Od robe
Dostupno je narudžbi

Visokokvalitetni čisti pamuk, lagana i prozračna, jaka apsorpcija vode, bez snažnog, nema lopte Skin, meka, prozračna i brzo sušenje, lako čišćenje, nije lako uzgajati bakterije. Jednostavan za čišćenje, ručnici mogu održavati dobru kvalitetu čak i nakon višestrukih čišćenja. i izvrstan satin proces, tkani sa utkanim nitima visoke gustoće, bogate teksturom. Ne postoji prolijevanje i ne blede, bit će malo plutajuće kose, koje se može ispraćeno. Opis : Visokokvalitetni čisti pamuk, lagan i prozračan, jaka apsorpcija vode, bez šljokica, bez kugle. Održavajte dobru kvalitetu čak i nakon višestrukih čišćenja. i izvrsnih satenskih procesa, tkani s visokim utkanim nitima, bogatim teksturom. Nema prolijevanja i ne izblijedjelo, bit će malo plutajuće kose, što se može ispraviti. : 33x75cmfabric : bambus Fibertype : ručnik za lice : Strippachage uključuje : 1 ručnike : 1. Ručna mjerna greška od 1-2cm je dozvoljena. Različiti monitori prikazuju različite boje, tako da boje mogu biti malo različite od stvarnih boja. Zbog prevoza na daljinu, proizvod će biti malo sklopivi, a ne izgleda ravno kao što je prikazano na slici, ali neće utjecati na upotrebu.

Osnovna svojstva

Size:
33x75cm
Fabric:
Bamboo fiber
Type:
Facial towel
Pattern:
Stripes
Package includes:
1 towel
notes:
1. Manual measurement error of 1-2cm is allowed.:
2. Different monitors display different colors, so the colors may be slightly different from the real colors.:
3. Due to long-distance transportation, the product will be a bit foldable, and it does not look flat as shown in the picture, but it will not affect the use. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.