.

.

PZJ-Automatska pasta za zube sa držačima četkica za zube, zidni nosač za zube bez bušilice za zube za zube za kupatilo, a

PZJ-Automatska pasta za zube sa držačima četkica za zube, zidni nosač za zube bez bušilice za

Ocjena kupaca:

KM 2.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Multi-funkcija : Automatski uređaj za stisak paste za zube čini sobu urednu i lijepu Otvaranje raspršivača paste za zube dovoljno je čvrsto da ispustite tekućinu u kapljicu i lako otvorite inertni režim. Ušteda rada : Squeesezer paste za zube idealan je sredstvo za uklanjanje otpada za zube, učinite život ekonomičkom, uštedite maksimalnu pastu za zube, do 80% paste za zube, samo kalibrirajte ulaz za zube, lagano pritisnite i zakrenite. Jednostavan za upotrebu : Samo instalirajte stisak za zube na glatki zid i stavite pastu za zube u rupu da biste koristili. Otvoren je svaki dan i mogu ih koristiti i odrasli i djeca. Visoka kvaliteta : ekstruder je izrađen od visokokvalitetnog, bezopasan za ljudsko tijelo, ekološki prihvatljivo i izdržljivo. Zašto ne birati tako dobar proizvod? Vodootporan i otporan na vlagu, dno se isušeno, nije lako padati, a instalacija je jednostavna. Uklonjiva i jednostavna za čišćenje : pasta za zube jednostavna je za oslobađanje, lako se rastavlja i čisti, bez brige o oštećenju ili kontaminaciji nakon dugoročne upotrebe. Može se lako ukloniti i instalirati bez alata. Neće se automatski pasti. Vrlo pogodan za djecu, starije osobe i invalide. Omogućuje vašem djetetu da ispušta pastu za zube bez uzroka zbrke. Multi-funkcija : Automatski uređaj za stisak paste za zube čini sobu urednu i lijepu. Otvaranje raspršivača paste za zube dovoljno je čvrsto da ispustite tekućinu u kapljicu i lako otvorite inertni režim. Ušteda rada : Squeesezer paste za zube idealan je sredstvo za uklanjanje otpada za zube, učinite život ekonomičkom, uštedite maksimalnu pastu za zube, do 80% paste za zube, samo kalibrirajte ulaz za zube, lagano pritisnite i zakrenite. Jednostavan za upotrebu : Samo instalirajte stisak za zube na glatki zid i stavite pastu za zube u rupu da biste koristili. Otvoren je svaki dan i mogu ih koristiti i odrasli i djeca. Visoka kvaliteta : ekstruder je izrađen od visokokvalitetnog, bezopasan za ljudsko tijelo, ekološki prihvatljivo i izdržljivo.

Osnovna svojstva

Product Name:
Toothpaste Squeezer
Installation method:
seamless installation
Size:
as shown
The package includes:
★1 *Toothpaste squeezer:
note:
★Do not use hard objects to clean, so as to avoid fading and scratching.:
★Because manual measurement and measurement methods are different, please allow a deviation of 1-3cm. Thank you!:
★After loading the toothpaste, you need to squeeze the toothpaste tube down to expel excess air so that the toothpaste can fill the cavity. Use the toothbrush to push continuously 5-10 times until the toothpaste is squeezed out :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.