.

.

Atnkyou Kupatila ljepila plutajuća polica od nehrđajućeg čelika Caddy 1 razina regala za pohranu Organizator Zidni nosač Nema bušenja za kupaonicu Kuhinjski WC Dnevni boravak, 40cm

Atnkyou Kupatila ljepila plutajuća polica od nehrđajućeg čelika Caddy 1 razina regala za pohranu

Ocjena kupaca:

KM 9.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

[Dizajn humanizacije] : Prema koliko stvari morate organizirati, možete odabrati odgovarajuće veličine među dužinom 25cm, 30cm i 40cm Možete i kombinirati različite veličine i stvoriti svoju posebnu policu. Željeznica je veća od normalnih, što sprečava da stvari padaju. [Snažan nosivost] : Može se učitati 5kg, što je dovoljno jak za svakodnevnu upotrebu. Dakle, ne trebate brinuti stvari koje ste stavili na to je preteška. Sve su šipke zadebljane, što osigurava dugu upotrebu. [Rust Otroot] : Glavno tijelo kupaonice napravljeno je od nehrđajućeg čelika koji je anti-hrđe i protiv ogrebotine. Čuva vaše kupatilo čistom. [Široko korišteno] : Polica za kupaonicu može se koristiti za mnoga mjesta, poput kuhinje, wc-a, dnevnog boravka, balkona i tako dalje. Može se stvari držati uredno uređene i efikasno spasiti prostor u sobi. [Jednostavna instalacija] : Instalacija police je vrlo jednostavna. Nema potrebe za bušenjem. Sve što trebate pripremljeno je u paketu. Pažnja : Kada završite instalaciju, bolje je koristiti nakon 72 sata. To će napraviti policu čvršće. [Dizajn humanizacije] : Prema koliko stvari morate organizirati, možete odabrati odgovarajuće veličine među dužinom 25cm, 30cm i 40cm. Možete i kombinirati različite veličine i stvoriti svoju posebnu policu. Željeznica je veća od normalnih, što sprečava da stvari padaju. [Snažan nosivost] : Može se učitati 5kg, što je dovoljno jak za svakodnevnu upotrebu. Dakle, ne trebate brinuti stvari koje ste stavili na to je preteška. Sve su šipke zadebljane, što osigurava dugu upotrebu. [Rust Otroot] : Glavno tijelo kupaonice napravljeno je od nehrđajućeg čelika koji je anti-hrđe i protiv ogrebotine. Čuva vaše kupatilo čistom. [Široko korišteno] : Polica za kupaonicu može se koristiti za mnoga mjesta, poput kuhinje, wc-a, dnevnog boravka, balkona i tako dalje. Može se stvari držati uredno uređene i efikasno spasiti prostor u sobi. [Jednostavna instalacija] : Instalacija police je vrlo jednostavna.

Osnovna svojstva

Style:
 Contemporary
Type:
 Bathroom/Kitchen Shelf
Tier:
1 Tier
Installation Way:
 Wall Mounted
Material:
Stainless Steel
Feature:
 Humanization Design, Strong Load-bearing, Rustproof
Warm Reminder:
★ Manual measurement of various sizes has a certain error. Please refer to the actual product!:
★ The project may be slightly different from the picture due to the display of lights and displays.:
About us:
 Our shop focuses on selling shower systems, bathtub faucets, basin faucets, handheld showers, floor drains and other products used in bathrooms. Our aim is to provide you with a perfect shower experience, let you enjoy a good life in your own bathroom, eliminate the fatigue of the day, and welcome a better tomorrow. If you have any questions, please feel free to contact us via email, we will reply to your information within 24 hours.

Oni također kupuju s ovim proizvodom.