.

.

Plastični organizator Skladištenje Šuplje čišćenje Caddy s toaletnom toaletnom Caddy Basket College Soba za spavanje Plastična košarica za pohranu

Plastični organizator Skladištenje Šuplje čišćenje Caddy s toaletnom toaletnom Caddy Basket College

Ocjena kupaca:

KM 9.50
Od robe
Dostupno je narudžbi

❃ Store Kuhinjska roba : Dobro za održavanje luka, krompira, konzervirane robe, ostave, uključujući brašno i šećer u lako dostupnom mestu ❃ Ova košarica za tuširanje izrađena od izdržljive plastične materijale, zajedno sa neplatnim materijalom, može se koristiti za dugu trajnu organizaciju. ❃ Košarica za tuširanje sa dizajnom ručke za lakše podizanje, savršeno za skladištenje šampona, balzam, pranje lica, lako ga možete odnijeti u teretanu, kampiranje, tuš, vrt, tuš ili bilo gdje. ❃ Košarica za pohranu može se lako slagati kada se ne koristi za maksimalno iskorištenje prostora. ❃ Držite sve dobro organizirano, savršeno rješenje za postavljanje pranja tijela, šampona, ručnog sapuna, sredstava za čišćenje, kozmetiku, zdravstvene proizvode i druge dnevne potrebe. ❃ Store Kuhinjska roba : Dobro za održavanje luka, krompira, konzervirane robe, ostave, uključujući brašno i šećer u lako dostupnom mestu. ❃ Ova košarica za tuširanje izrađena od izdržljive plastične materijale, zajedno sa neplatnim materijalom, može se koristiti za dugu trajnu organizaciju. ❃ Košarica za tuširanje sa dizajnom ručke za lakše podizanje, savršeno za skladištenje šampona, balzam, pranje lica, lako ga možete odnijeti u teretanu, kampiranje, tuš, vrt, tuš ili bilo gdje. ❃ Košarica za pohranu može se lako slagati kada se ne koristi za maksimalno iskorištenje prostora. ❃ Držite sve dobro organizirano, savršeno rješenje za postavljanje pranja tijela, šampona, ručnog sapuna, sredstava za čišćenje, kozmetiku, zdravstvene proizvode i druge dnevne potrebe. Plastični organizator Skladište šuplje čišćenje Caddy sa ručkom WC CADDY College College Soba za spavanje Plastična košara : Potpuno novi i visoki kvalitet Izrađen od izdržljivih plastičnih materijala, zajedno sa neplatnim materijalom, može se koristiti za dugotrajnu organizaciju .Avolji u četiri boje, otvoreni dizajn omogućava vam da se predmeti u košari intuitivnije vidite.

Osnovna svojstva

Type:
Shower Caddy Tote
Material:
Plastic
Features:
Shower Caddy Tote, Plastic Storage Basket, Box Organizer Bin
Dimension:
app.21x14.3x16.5cm/8.27x5.63x6.5in
Color:
Blue, for Grey, Green, Pink (optional)
Quantity:
1 Pc
Note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
1 Pc x Shower Caddy Tote :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.