.

.

Luksuzna akrilna kadica za kadu Caddy - Moderna kupaonica Pribor za 31/39 kade, sa policama za organizaciju za knjige, uređaje i piće - dom

Luksuzna akrilna kadica za kadu Caddy - Moderna kupaonica Pribor za 31/39 kade, sa policama za organizaciju

Ocjena kupaca:

KM 2.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

1 Naša premium akrilna kade caddy ladica je izdržljiva i neće puknuti, s dodatnim nestabilnim trakama za vašu udobnost i sigurnost. Ova prostrana ladica dolazi u dvije veličine (80 x 20 cm i 100 x 20 cm) za smještaj svih vaših potreba za njegovanjem i rekreacijom. Svestran i praktičan, ova kadica Caddy ladica može se koristiti u kuhinji i kupatilu. Odvodnite voće i povrće ili držite svoju omiljenu knjigu i toaletne potrepštine. Opustite se i opustite se u stilu sa našom elegantnom kadom Caddy lay. Savršeno za uživanje u čaši vina, svježeg voća i dobar film dok natapate. Tražite savršen poklon? Ne gledajte dalje od naše luksuzne akrilne kade caddy lay. Idealno za domaćinstvo, vjenčanja, rođendane i praznike, vaši najmiliji će cijeniti vaš ukus u gotovoj kući. Naša premium akrilna kade caddy ladica je izdržljiva i neće puknuti, s dodatnim nestabilnim trakama za vašu udobnost i sigurnost. Ova prostrana ladica dolazi u dvije veličine (80 x 20 cm i 100 x 20 cm) za smještaj svih vaših potreba za njegovanjem i rekreacijom. Svestran i praktičan, ova kadica Caddy ladica može se koristiti u kuhinji i kupatilu. Odvodnite voće i povrće ili držite svoju omiljenu knjigu i toaletne potrepštine. Opustite se i opustite se u stilu sa našom elegantnom kadom Caddy lay. Savršeno za uživanje u čaši vina, svježeg voća i dobar film dok natapate. Tražite savršen poklon? Ne gledajte dalje od naše luksuzne akrilne kade caddy lay. Idealno za domaćinstvo, vjenčanja, rođendane i praznike, vaši najmiliji će cijeniti vaš ukus u gotovoj kući. Dopustite kupku da vam pomogne da očistite glavu i ublažite mišiće ili bolove u leđima nakon dugog dana na nogama. Prigrlite čisto opuštanje i zabavu tokom svog kupka. Koliko je ugodno uživati ​​u čašu vina, ukusnih grickalica i omiljenih filmova u ovoj kadi! - lista paketa : - 1 x kade Caddy ‰ Specifikacija : Akrila - crna, crna, narančasta, plava, zelena - Veličina : 80 cm x 20 cm (31 1/2 u x 7 7/8 u) 100 cm x 20 cm (39 3/8 u x 7 7/8 in) - Potrebna montaža : Neâ ‰ karakteristike : - izrađene od Clear Prirodni akril.

Osnovna svojstva

- Material:
Acrylic
- Color:
Clear, Black, Orange, Blue, Green
- Size:
80 cm x 20 cm (31 1/2 in x 7 7/8 in)
100 cm x 20 cm (39 3/8 in x 7 7/8 in):
- Assembly Required:
No
≠Features:
- Made of clear natural acrylic.:
- It is best to send your friends, family, relatives as gifts.:
- Light an aromatic candle, it will help you relieve fatigue.:
- Best gift choice for friends, family, relatives and co-worker etc.:
- With book rack, wine glass holder, best enjoy and relax your life.:
- Suitable for most bathtub, we suggest less than 30 inches width.:
- Give you the chance to read a book or watch videos in periods of deep relaxation.:
- Drinking a glass of wine and a cup of tea or coffee on your bathtub it and enjoy a luxurious.:
- Enjoy your bathing time with adjustable tray basket, smooth and thick, drain and breathable.:
- The sturdy, stable design keeps your books, tablets or snack trays from falling into the bathtub.:
≠Note:
- The measurement tolerance is 1-3 cm.:
- Please measure the correct size of your bathtub before you buy:
- Light shooting and different displays may cause the colors of the items in the picture to be slightly different from the real items. :
≠Quality Service:
- When you encounter any problems with our products, you can tell us, and we will try our best to solve them for you. If you leave a message in the review or feedback, we can't find it in time and solve, you can tell us by message. Thanks!:
- If you need other styles or sizes, you can search for Ccsh Bathtub Tray Caddy to choose th :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.