.

.

Kućni tkivni kutija Pravokutna pumpalica za pumpanje, dnevni boravak kava PU koža + legure kutije za odlaganje tkiva Ornament Pogodno za kuhinju, spavaću sobu, ured, ured, automobil

Kućni tkivni kutija Pravokutna pumpalica za pumpanje, dnevni boravak kava PU koža + legure kutije

Ocjena kupaca:

KM 2.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Multifunkcionalni okvir, ne samo da ne samo da čuva papirnate ručnike, već i ugrađeni mobilni telefon, ruke bez ruku, stvorite osjećaj gledanja filmova Ovaj nosač kutije za pravokutni tkivo od kože savršeni je poklopac za sve standardne kutije od kartona. Modni dizajn je vrlo pogodan za stolove, stolove, noćne ormariće, bitne ploče kod kuće, spavaćim sobama, kupatilama, dnevnim boravcima, restoranima, kuhinjama, kancelarijama, restoranima itd. Također dodaje stil u vašoj unutrašnjoj dekoraciji. Ovaj papirni ručnik izrađen je od visokokvalitetne PU kože. Ruke se osjećaju meko. Dobri ubod za šivanje i ojačanje. Tekstura je jasna i velikodušna, jednostavna i praktična. Površina je glatka, vodootporna i bez ulja. Glatka i sjajna površina čini poklopac kutije tkiva, atraktivne i jedinstvene. Donesite malo šarma u svoju kuću ili uredsku sobu najiranijeg izgleda. Ovaj okvir tkiva može se pretvoriti u ukras, nadopunjuje bilo koji dekor. Stabilna baza, jednostavna za klizanje, sigurnije za upotrebu. Držač tkiva dolazi sa glatkom površinom. Lako obrišite vlažnu krpu. Velikodušno veličine za održavanje većine pravokutnih tkiva za pravokutne tkive kao i hrpe pojedinih salveta za lice ili tkiva. Multifunkcionalni okvir, ne samo da ne samo da čuva papirnate ručnike, već i ugrađeni mobilni telefon, ruke bez ruku, stvorite osjećaj gledanja filmova. Ovaj nosač kutije za pravokutni tkivo od kože savršeni je poklopac za sve standardne kutije od kartona. Modni dizajn je vrlo pogodan za stolove, stolove, noćne ormariće, bitne ploče kod kuće, spavaćim sobama, kupatilama, dnevnim boravcima, restoranima, kuhinjama, kancelarijama, restoranima itd. Također dodaje stil u vašoj unutrašnjoj dekoraciji. Ovaj papirni ručnik izrađen je od visokokvalitetne PU kože. Ruke se osjećaju meko. Dobri ubod za šivanje i ojačanje. Tekstura je jasna i velikodušna, jednostavna i praktična. Površina je glatka, vodootporna i bez ulja.

Osnovna svojstva

Product parameters:
Tissue Storage Box Tissue Box Tissue Case Tissue Paper Rack
Material:
PU leather+alloy
Product Size(LxWxH):
25x14x11cm
colour:
grey
Suitable:
Pumping Paper, Roll Paper
Does it include toiletries and paper:
No
Suitable for:
restaurants,living rooms,offices,bedrooms,conference rooms,coffee tables,vehicles,gifts.
Package:
1 x Tissue Box Covers
Place tissue or other small objects. It has a wide range of uses, and the place where it is placed can increase the sense of decora:
Friendly reminder:
Due to the difference in light and pixels, please refer to the physical design and color.:
The size is measured by hand with slight error. :
Your Support is Our Greatest Motivation;Your support is our greatest motivation; if you have any questions, you can email us and we will be happy to assist you.If you got any issue, feel free to contact us via e-mail, our efficient customer service will absolutely offer you a satisfied solution. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.