.

.

N / A Creative Nordic Style kutija za usisavanje kutije za usisavanje pravokutnog kućnog dnevnog boravka Trpezarijski stol za skladištenje salvete

N / A Creative Nordic Style kutija za usisavanje kutije za usisavanje pravokutnog kućnog dnevnog boravka Trpezarijski

Ocjena kupaca:

KM 11.35
Od robe
Dostupno je narudžbi

Dizajn velikog kapaciteta može smjestiti većinu papirnih ručnika na tržištu Pogodno je promijeniti papirnate ručnike, a vađenje je glatko i ne zaglavi se. Prirodna boja je elegantna i čista, a ožičenje je ravno, pa čak i čvrsto i izdržljivo. Može se smjestiti u kancelariju, dnevni boravak, spavaću sobu, kupatilo itd. Zadebljeni pamučni navoj, bez gubitka fleksibilnosti, jake i otporne na upotrebu. Opišite : Dizajn velikog kapaciteta može primiti većinu papirnih ručnika na tržištu. Pogodno je mijenjati papirnate ručnike, a vađenje je glatko i ne smije se zaglaviti i čist, a ožičenje je ravna, a ožičenje je ravno, a ožičenje je ravno, a ožičenje je ravno i čak, Čvrsta i izdržljiva. Mogu se smjestiti u kancelariju, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo, etc.thended pamučni navoj, bez gubitka fleksibilnosti, jakih i otpornih na upotrebu. Stroj : Materijal : pamučni temeljit Kolor : smeđa, naturallize : 21 * 16,5 * 10,5 CMPACAGE uključuje : 1 * Boxnote tkiva : Zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta, stvarna boja predmeta može biti malo drugačija od boje prikazane na slikama. Hvala! Molimo vas da dozvolite da se 1-3cm mjerno odstupanje zbog ručnog mjerenja. Propraktički i elegantan držač kutije za tkivo papir pruža vam jednostavan način za skladištenje tkiva i držite ih uredno i iz vida, kako biste učinili da vaša soba izgleda uredno i moderno.

Osnovna svojstva

Material:
Cotton Thread
Color:
brown, Natural
Size:
21*16.5*10.5cm
Package include:
1* tissue box
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement.:
Practical and stylish tissue paper box holder provides you an easy way to store tissues and keep them tidily and out of sight, so as to make your room look neat and stylish. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.