.

.

Ihvewuo S9A tuš za čišćenje tuš kat s fleksibilnom četkom glavom moćan tuš za čišćenje tuš sa dugim ručicama za ponovno punjenje četkica za čišćenje za kupatilo za kupatilo za toaletsko podni krevet

Ihvewuo S9A tuš za čišćenje tuš kat s fleksibilnom četkom glavom moćan tuš za čišćenje tuš sa dugim

Ocjena kupaca:

KM 2.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

? ✨ [Idealan poklon] Ova četkica za čišćenje vrlo je pogodna za korištenje dnevnog životnog vijeka, to je savršen dar za obitelj, rođake, prijatelje ? ✨ [Jednostavan za objesiti] Rupa je dizajnirana na ručici ove četke za tuširanje, što se može lako objesiti na kuku. Možete ga objesiti bilo gdje, a da ne preuzmete mnogo prostora. ? ✨ [visokokvalitetni materijal] Naša četka za čišćenje tuširanja izrađena je od visokokvalitetnog PP i materijala od nehrđajućeg čelika, što je za višekratnu i izdržljivu. Neklizačka ručka za udobno prianjanje i kontrolu. ? ✨ [fleksibilna glava četkica i dugačka ručka] Fleksibilna i sakrajna dizajna četkica za glavu je zgodna za čišćenje svakog ugla i tvrdog do čišćenja područja, a dizajn dugih ručica omogućava vam upotrebu bez penjanja ili crakovanja. ? ✨ [Široka aplikacija] Ova četka za čišćenje tuširanja pogodna je za čišćenje podova, prozora, kade, pločica, zidova, stakla, toaleta i još mnogo toga. Vrlo je učinkovit u uklanjanju prljavštine i nečistoća. ? ✨ [Idealan poklon] Ova četkica za čišćenje vrlo je pogodna za korištenje dnevnog životnog vijeka, to je savršen dar za obitelj, rođake, prijatelje. ? ✨ [Jednostavan za objesiti] Rupa je dizajnirana na ručici ove četke za tuširanje, što se može lako objesiti na kuku. Možete ga objesiti bilo gdje, a da ne preuzmete mnogo prostora. ? ✨ [visokokvalitetni materijal] Naša četka za čišćenje tuširanja izrađena je od visokokvalitetnog PP i materijala od nehrđajućeg čelika, što je za višekratnu i izdržljivu. Neklizačka ručka za udobno prianjanje i kontrolu. ? ✨ [fleksibilna glava četkica i dugačka ručka] Fleksibilna i sakrajna dizajna četkica za glavu je zgodna za čišćenje svakog ugla i tvrdog do čišćenja područja, a dizajn dugih ručica omogućava vam upotrebu bez penjanja ili crakovanja. ? ✨ [Široka aplikacija] Ova četka za čišćenje tuširanja pogodna je za čišćenje podova, prozora, kade, pločica, zidova, stakla, toaleta i još mnogo toga.

Osnovna svojstva

Specification:
Product Name:
Shower Cleaning Brush
Color(Optional):
Blue, Pink
Material:
stainless steel, PP
Size:
Triangle brush head size of about 16 x 9 x 3cm
Overall height of about 95cm after splicing the handle:
The width of the end handle is about 3m:
Diameter of the hanging hole is about 1cm:
Notes:
1.There may be slight differences between the picture and the actual color of the commodity. We will try our best to show you the exact color.:
2.Please allow slight dimension difference due to manual measurement. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.