.

.

plplaaoo 1kom držač za sapun, Prijenosni Kontejner za sapun, izdržljivi mali putni držač za sapun, nasumična kutija za kupanje u 4 boje za kućni kamp za planinarenje na otvorenom koristeći novo

plplaaoo 1kom držač za sapun, Prijenosni Kontejner za sapun, izdržljivi mali putni držač za sapun, nasumična

Ocjena kupaca:

KM 1.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

【【Paket uključen】 4 lijepe i svijetle boje(nasumično), crvena, plava, roze, zelena(boja je nasumična), djeci će se toliko svidjeti, pogodno za korištenje u različito vrijeme i različite scene 【【Lagan i prenosiv】 - naš držač futrole za sapun je jednostavan za nošenje i korištenje svuda, savršen za kućnu upotrebu, vrlo je pogodan za korištenje kod kuće, putovanja, planinarenje, kampiranje i poslovna putovanja itd. 【【Jedinstveni dizajn zaključavanja】 - naš držač za sapunice je opremljen posebnim dizajnom brava, stavite sapun u kutiju i zaključajte ga, sprečiće vam da vam sapun isklizne. 【【Unutrašnji konveksni dizajn】 pametne konveksne linije na dnu kutije mogu spriječiti da se previše čvrsto zalijepi vašim sapunom, održavajući sapun čistim i suhim kako bi produžio vijek trajanja. 【【Ekološki materijal】 naš držač za slučaj sapuna izrađen je od visokokvalitetnog PP plastičnog materijala, ekološki , bez mirisa, netoksičan, jednostavan za čišćenje i sušenje. Naša kutija za sapun je napravljena od PP materijala, veoma izdržljiva za upotrebu i laka za čišćenje. I može se zaključati kada stavite sapun u njega, tako da može zaštititi vaš sapun od klizanja i ispadanja. Za ovaj dizajn brava savršen je za upotrebu na putovanjima, planinarenju, kampovanju ili poslovnom putovanju. Boje naše sapunice su nasumične, ali boje su vrlo svijetle i lijepe, svidjet će vam se. Zaista je praktično i vi ste vrijedni toga!Specifikacija : Stanje : 100% potpuno novo i visokog kvaliteta materijal : PPColor : crvena, plava, roze, zelena(boja je nasumična)oblik : Square Size(D x Š x V) : pribl. 6,7 x 6,9 x 4,3 / 2,6 x 2,7 x 1,7 inča težina : cca. 38g Package uključen : 1 x kutija za Sapunmolim napomena : 1. Boja naše sapunice je nasumična. Molimo dozvolite greške od 1-3 mm zbog ručnog mjerenja3. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New and High QualityMaterial
Package Included:
1 x Soap Box
Please Note:
1. The color of our soap box is random.2. Please allow 1-3mm errors due to manual measurement
3. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.