.

.

Hyuduo Corner Caddy sa kukom, aluminijska legura zidna polica za kupaonicu, organizator za pohranu za toalet, spavaću i kuhinju, regal za kadu

Hyuduo Corner Caddy sa kukom, aluminijska legura zidna polica za kupaonicu, organizator za pohranu za

Ocjena kupaca:

KM 27.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Corner Caddy ima dvije kuke za skladištenje ručnika i drugih predmeta, a polica se ne može naginjati, čvrst i stabilan Ovo je zidni nosač za tuširanje, dolazi s potrebnim dodacima, koji treba izbušiti na zid za ugradnju. Polica se izrađuje od all-aluminija, sa crnom bojom, koja ima teksturu na visokom nivou, istovremeno osiguravajući izdržljivost i pouzdanost. Ova polica je moderan luksuzni stil, trenutno vrlo popularan stil ukrasa, a može vrlo dobro odgovarati vašem uređenju doma. Polica ima snažan nosivost, sa fleksibilnom konstrukcijom i zakrivljenom konstrukcijom, koja može izvršiti punu upotrebu ugla kupatila i kuhinje. Corner Caddy ima dvije kuke za skladištenje ručnika i drugih predmeta, a polica se ne može naginjati, čvrst i stabilan. Ovo je zidni nosač za tuširanje, dolazi s potrebnim dodacima, koji treba izbušiti na zid za ugradnju. Polica se izrađuje od all-aluminija, sa crnom bojom, koja ima teksturu na visokom nivou, istovremeno osiguravajući izdržljivost i pouzdanost. Ova polica je moderan luksuzni stil, trenutno vrlo popularan stil ukrasa, a može vrlo dobro odgovarati vašem uređenju doma. Polica ima snažan nosivost, sa fleksibilnom konstrukcijom i zakrivljenom konstrukcijom, koja može izvršiti punu upotrebu ugla kupatila i kuhinje. Kako koristiti : 1. Plinovo za izlaganje 2. Bušilice sa električnim čekićem i pogonom u ekspanzijskim vijcima 3. Poravnajte desno-uglovnu stranu trokutnog polica na ugao zida, poravnajte rupe i popravite specifikaciju vijaka : artikl Tip : Police za kupatilo Proizvod : aluminijska legura Veličina proizvoda : Približno. x Okvir u obliku ventilatora1 X Napomena : Zbog ručnog mjerenja, veličina je blago odstupanje, a postoji mala greška između stvarnog objekta i slike zbog problema s prikazom. Shvatite ako postoji greška.

Osnovna svojstva

Item Type:
Bathroom Shelves
Product Material:
Aluminum Alloy
Product Size:
Approx.22.5x5.1cm/8.9x2.0in
Weight:
Approx.305g/10.7oz
Applicable Style:
Modern Light Luxury
Applicable Type:
Bathroom, Hotel, etc.
Package List:
1 x Fan-Shaped Shelf1 x Bag Accessories:
Note:
Due to manual measurement, the size is slightly deviated, and there is a slight error between the actual object and the picture due to the display problem. Please understand if there is any error :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.