.

.

Zidni nosači sa kukama Aluminijski nosač ručnika, nosač ručnika, za toalet kupaonica za kupatilo za pranje rublja

Zidni nosači sa kukama Aluminijski nosač ručnika, nosač ručnika, za toalet kupaonica za kupatilo za pranje

Ocjena kupaca:

KM 0.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Ovaj stalak za pohranu izvršava se u izradi, snažnim u težištu, čvrsto i nije lako otpustiti Ovaj stalak za pohranu izvršava se u izradi, snažnim u težištu, čvrsto i nije lako otpustiti. Sklopivi dizajn, kada se ne koristi, može se saviti, zauzeti se bez prostora, pogodan za porodičnu upotrebu u kupaonici. Napravljen od visokokvalitetnog aluminijskog materijala, to je izdržljiv, otporan na hrđu i otporan na koroziju i mogu se koristiti duže vrijeme. Dizajn izgleda je jednostavan i moderan. Gornji sloj se može koristiti kao polica, a donji sloj se može koristiti za skladištenje ručnika, ručnika za kupanje itd. Kuke, prikladno je prikupiti sve vrste malih predmeta, poput kuglica za kupanje, četkice itd. Stalak za skladištenje izvrstan je u izradi, snažnim u težini, čvrsto i nije lako otpustiti. Ovaj stalak za pohranu izvršava se u izradi, snažnim u težištu, čvrsto i nije lako otpustiti. Sklopivi dizajn, kada se ne koristi, može se saviti, zauzeti se bez prostora, pogodan za porodičnu upotrebu u kupaonici. Napravljen od visokokvalitetnog aluminijskog materijala, to je izdržljiv, otporan na hrđu i otporan na koroziju i mogu se koristiti duže vrijeme. Dizajn izgleda je jednostavan i moderan. Gornji sloj se može koristiti kao polica, a donji sloj se može koristiti za skladištenje ručnika, ručnika za kupanje itd. Prikladno za prikupljanje svih vrsta malih predmeta, četkica itd. Ovaj stalak za skladištenje izvršava se u izradi, snažnim u težini, čvrsto i nije lako otpustiti. Sklopivi dizajn, kada se ne koristi, može se saviti, zauzeti bez prostora, pogodan za porodičnu kupaonicu. Napravljen od visokokvalitetnog prostora aluminijskog materijala, izdržljiv je, otporan na otpornost na hrđu i koroziju i mogu se koristiti duže vrijeme. Dizajn izgleda je jednostavan i moderan. Gornji sloj se može koristiti kao polici, a donji sloj se može koristiti za skladištenje ručnika, ručnika za kupanje itd .

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Towel Rack
Material:
Space Aluminum
Model:
8587
Installation Method:
6mm Drill Punch
Application:
Bathroom, Toilet
Weight:
Approx. 863g / 30.4oz
Size:
4-Bar Layer:
Approx. 40x21cm / 15.7x8.3in
2-Bar Layer:
Approx. 37.7x8.5cm / 14.8x3.3in 
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table,:
Package List:
2 x Rack:
1 x Bag of Screws and Accessories:
2 x Installation Plate:
Note:
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.