.

.

Crody Grab barovi za kupaonicu, mramorni teksture Neklizajući ručni ručni čelični traki, kade montirane sigurnosne ručne šine, toalet pomažu na balandu za starije, toalet za stambene ručnike

Crody Grab barovi za kupaonicu, mramorni teksture Neklizajući ručni ručni čelični traki, kade montirane

Ocjena kupaca:

KM 0.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Prednosti : šipka za tuširanje izrađena je od izdržljive + ABS mramorne teksture vanjske cijevi izgradnje, sadrži finišu otpornu na koroziju kako bi se osiguralo trajne performanse Stabilan : nosiv-beastain bez čelika može sigurno podržavati teške predmete težine do 200 kg, uvelike smanjujući rizik od klizanja i pada i pružanja podrške svima, poboljšanju stabilnosti. Jednostavan za instaliranje : na zidovima kupaonice, posebno za trudnicu, starije osobe, invalidnost, nakon operacije ili pogođenih osoba za mobilnost, sprječavaju ih da klizne ili padaju. Toalet Asistent : Ovaj šipci za granicu toaleta idealan je za starije, onesposobljene i one koji su u kupaonici, u kupaonici. Višenamjenska : Koristite sigurnosne šipke u kupaonici, kuhinji, uz stepenište, ili u praonici za dodatnu prevenciju pada, posebno za hendikep, starije, trudne žene i djecu. Ne samo da se koristi kao tuš kadu, ali može držati i odjeću, ručnik i itd. Bezbednosni šank, kafu stariju i sretnu cijelu obitelj, male detaljne promjene može poboljšati faktor sigurnosti našeg životnog ograničenja : materijal : Nehrđajući čelik + ABS vanjski cijev : 38cm, 48cm, 58cm Beaweight : 300k Meopt Alt : 8 mm bušilica za bušenje za bušenje : 1x kupaonica Grab Barnotes : Zbog ručnog mjerenja, molimo dopustite malu količinu pogreške na postavkama monitora i definicije monitorskih piksela, stvarna boja proizvoda mogu biti malo drugačija proizvoda i vaša, kako bi se osiguralo da su proizvodi glatki i čisti, preporučuje se redovno čišćenje u našoj trgovini, u našoj trgovini, vi ste dobrodošli Unesite trgovinu za izgled Imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas.

Osnovna svojstva

Material:
Stainless Steel + Abs Outer Tube
Color:
Marble
Size:
38Cm , 48Cm , 58Cm
Beaweight:
300Kg
Installation:
8Mm Drill Bit for Drilling
Package Included:
1X Bathroom Grab Bar:
Notes:
Due to Manual Measurement, Please Allow a Small Amount of Error:
Due to the Settings of the Monitor and the Definition of Monitor Pixels, the Actual Color of the Product May Be Slightly Different:
Good Products Also Need Your, to Ensure That the Products Are Smooth and Clean, It is Recommended to Clean Them Regularly.:
There Are Many Good Products in Our Store, You Are Welcome to Enter the Store to Choose:
If You Have Any Questions, Please Contact Us :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.