.

.

Yoidesu PS5 Gumbi kontrolera, metalni gumb ABXY + CROSS Key + GorySting Gileni tipka za glavu tipka za reprodukciju5 kontroler

Yoidesu PS5 Gumbi kontrolera, metalni gumb ABXY + CROSS Key + GorySting Gileni tipka za glavu

Ocjena kupaca:

KM 27.70
Od robe
Dostupno je narudžbi

Visokokvalitetni materijali : izrađena od visokokvalitetne aluminijske legure Gumbi su ugravirani poput pune metalne jakne Luger 9mm gumbe od 1897. Najbolje igranje za igranje : Ovi tasteri kontrolera imaju teksture i veće kontaktne površine za pružanje bolje kontrole i dobro iskustvo. Tekstura i optimizirani dizajn : Ovi tasteri za regulatore i D Pad maksimiziraju vaš površinski kontakt da bi se omogućila bolja kontrola i više prianjanja, na taj način umanjuju ruku i umora ruku. Personalizirani dizajn : Joystick i D Pad imaju ugravirani prsten s raznim različitim bojama za odabir, tako da možete stvoriti istinski jedinstveni personalizirani kontroler. Opseg primjene : Dugme kontrolora džojstik tipka je pogodan samo za PS5 kontrolere. Savršeno se uklapa u ručicu, koja je čvrsto, izdržljiva i elegantna. Visokokvalitetni materijali : izrađena od visokokvalitetne aluminijske legure. Gumbi su ugravirani poput pune metalne jakne Luger 9mm gumbe od 1897. Najbolje igranje za igranje : Ovi tasteri kontrolera imaju teksture i veće kontaktne površine za pružanje bolje kontrole i dobro iskustvo. Tekstura i optimizirani dizajn : Ovi tasteri za regulatore i D Pad maksimiziraju vaš površinski kontakt da bi se omogućila bolja kontrola i više prianjanja, na taj način umanjuju ruku i umora ruku. Personalizirani dizajn : Joystick i D Pad imaju ugravirani prsten s raznim različitim bojama za odabir, tako da možete stvoriti istinski jedinstveni personalizirani kontroler. Opseg primjene : Dugme kontrolora džojstik tipka je pogodan samo za PS5 kontrolere. Savršeno se uklapa u ručicu, koja je čvrsto, izdržljiva i elegantna. Visokokvalitetni materijali : izrađena od visokokvalitetne aluminijske legure. Gumbi su ugravirani poput uistinu poznatih metalnih jakne Luger 9 mm od 1897. Najbolje igračko iskustvo : Ovi tipke kontrolera imaju teksture i veće kontaktne površine za pružanje bolje kontrole i dobro iskustvo.

Osnovna svojstva

Item Type:
Gamepad Buttons
Material:
Aluminum Alloy
Application:
for PS5
Parameters:
for PS5 Handle Special Metal ABXY Button + Cross Key + Mushroom Head, Perfect Fit with the Handle, Durable and Stylish, Eliminating the Trouble of Frequent Replacement of Plastic Joysticks.
Package List:
4 x Button:
1 x Cross Key:
2 x Mushroom Head:
1 x Screwdriver:
1 x Crowbar:
11 x Screw(3 x Silver+8 x Black):

Oni također kupuju s ovim proizvodom.