.

.

Dilwe Salt slatkovodni, 4 tip, metalna lagana lagana livenje predenje ribolovnog rela pribor za pribor

Dilwe Salt slatkovodni, 4 tip, metalna lagana lagana livenje predenje ribolovnog rela pribor

Ocjena kupaca:

KM 2.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Napravljen od teških plastike, izrađen finom obradom, čvrst, anti-hrđe, izdržljive i elegantne Fluted disk izrađen je od legure visoke čvrstoće, dobar za glatku operaciju s manje buke, čini liženje i povlačenje lakše i uštede radne snage. Komforna ručka s velikom silom povlačenja, ručka se može postaviti i na lijevu i desnu stranu, pogodna za desne i lijeve ljude, a on je sklopivo za lako nošenje. 12 Kuglični ležaj dizajna sa odličnim omjerom zupčanika, čini predenje glatkih i brže. Osovina visoke čvrstoće je pouzdanija i osigurava dugotrajan život. Uz povratnu ručicu za besplatnu kontrolu ribolovne linije, jednostavan za kontrolu dužine ribolovne linije. Napravljen od teških plastike, izrađen finom obradom, čvrst, anti-hrđe, izdržljive i elegantne. Fluted disk izrađen je od legure visoke čvrstoće, dobar za glatku operaciju s manje buke, čini liženje i povlačenje lakše i uštede radne snage. Komforna ručka s velikom silom povlačenja, ručka se može postaviti i na lijevu i desnu stranu, pogodna za desne i lijeve ljude, a on je sklopivo za lako nošenje. 12 Kuglični ležaj dizajna sa odličnim omjerom zupčanika, čini predenje glatkih i brže. Osovina visoke čvrstoće je pouzdanija i osigurava dugotrajan život. Uz povratnu ručicu za besplatnu kontrolu ribolovne linije, jednostavan za kontrolu dužine ribolovne linije. Izrađena od teških plastike, izrađene finom obradom, čvrstom, anti-hrđem, izdržljivom i elegantnim2. 12 Kuglični ležaj dizajna sa odličnim omjerom zupčanika, čini predenje glatkih i brže. Osovina visoke čvrstoće pouzdanija je i osigurava dugotrajno životni vijek33. Fluted disk izrađen je od legure visoke čvrstoće, dobar za glatku operaciju s manje buke, čini liženje i povlačenje lakše i radne snage4. Komforna ručka s velikom silom povlačenja, ručka se može postaviti i na lijevu i desnu stranu, pogodna za desne i lijeve ljude, a on je sklopivo za jednostavno prijevoz5. Uz povratnu ručicu za besplatnu kontrolu ribolovne linije, jednostavan za kontrolu dužine ribolovne linijepecifikacije : karakteristike : izrađene od teških plastike, izrađene finom obradom, čvrstim, anti-hrđem, izdržljivim i elegantnim.

Osnovna svojstva

Features:
Made of heavy duty plastic, crafted with fine processing, sturdy, anti-rust, durable and sleek. :
12 ball bearing design with great gear ratio, makes spinning smoother and faster. High strength axle is more reliable and ensures long service life. :
The fluted disc is made of high strength alloy, good for smooth operation with less noise, makes casting and dragging easier and labor-saving. :
Comfortable handle with great drag force, the handle can be rigged on both left and right sides, suitable for right-handed and left-handed people, and it's foldable for easy carrying. :
With a non-return lever switch for free control of fishing line, easy to control the length of fishing line.:
Lightweight and portable, good for both sea and freshwater fishing, useful fishing tool for fishing lovers. :
Specification:
Material:
Metal + Plastic
Color:
Shown as picture
Bearing Quantity:
12pcs
Gear Ratio:
5.5
Reference:
Type Line capacity (MM/M) Weight(g) Length(cm) Width(cm) Height(cm) Seat length(cm) :
#2000 0.18/235; 0.20/195; 0.25/120 293 12.5 8.5 10 6 :
#3000 0.18/285; 0.20/230; 0.25/150 299 12.5 8.5 10 6 :
#4000 0.25/215; 0.30/150; 0.35/110 341 14 9 11 6.3 :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.