.

.

Police za mačke i smuđevi za zid, police za zidove za mačke, namještaj za zidove za mačke, police za penjanje za mačke, police za penjanje za mačke na zid, za zatvorene velike mačke mačići za spavanje, igranje

Police za mačke i smuđevi za zid, police za zidove za mačke, namještaj za zidove za mačke, police

Ocjena kupaca:

KM 41.95
Od robe
Dostupno je narudžbi

Pažljivo konstruisano sa ivericama za teške uslove rada, ovo čvrsto postolje za mačke je tu da u potpunosti podrži svakodnevno uživanje vašeg energičnog djeteta Budite mirni znajući da njegova uvećana baza nudi pouzdanu stabilnost kako biste spriječili bilo kakve šanse za kolebanje ili prevrtanje. Visokokvalitetni sisal omotan oko mačjih stepenica otporan je na mačje ogrebotine. omogućava vašoj mački sklonost da sjedi na visokim mjestima kako bi pazila na okruženje i stvorila jedinstveno područje za grebanje za svoju mačku. Naš zidni namještaj za mačke dizajniran je u neutralnim tonovima, koji može odgovarati svakom stilu doma. A tu su i odgovarajuće pedale, kada ga instalirate na zid kod kuće, to je također dobar ukras doma. Neka se vaše dijete zabavi u svom malom kutku. Naša viseća mreža za mačke dolazi sa priborom za montažu, tako da možete sami sastaviti igralište vašeg djeteta. Naše drvene daske imaju rezervisane rupe, potrebno je samo da ih zakucate za zid alatima, a savršen okvir za penjanje za mačke je urađen. Ne samo da ovaj zidni Centar za aktivnosti mačaka pomaže u oslobađanju dovoljno prostora na Zemlji, već pruža dovoljno vertikalne tačke koju mačke preferiraju, omogućavajući vašoj krznenoj da luta okolo, skače, penje se, opušta se, spava i još mnogo toga. Specifikacija : materijal : puno drvo, sisal Requires montaža : Yes Package uključuje : 1 x police za mačke i smuđeve za zidnapomena : na zidu je potrebno izbušiti vijke za proširenje.Molimo vas da pažljivo potvrdite veličinu prije purchasing.No pitanje prije kupovine ili nakon prijema robe, ako imate bilo kakvih pitanja o kavezu za mačke, kontaktirajte nas prvo putem e-pošte ili QA, mi ćemo vam odgovoriti u roku od 12 sati i pružiti vam razumno rješenje.

Osnovna svojstva

Material:
Solid wood, sisal
Requires assembly:
Yes
Package includes:
1 x Cat shelves and perches for wall:
Note:
Expansion screws need to be drilled on the wall.:
Please confirm the size carefully before purchasing.:
No matter before you purchase or after receiving the goods, if you have any questions about the cat cage, please contact us by email or QA first, we will reply you within 12 hours and provide you with a reasonable solution. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.