.

.

Petsola utori za smeće za mačke poklopac veliki umivaonik za WC školjku za velike potrepštine za čišćenje House Cat, Pink m

Petsola utori za smeće za mačke poklopac veliki umivaonik za WC školjku za velike potrepštine za čišćenje House

Ocjena kupaca:

KM 23.50
Od robe
Dostupno je narudžbi

Materijal : PP Materijal se primjenjuje za osiguranje kućnih ljubimaca i izdržljiv Prostor pruža dovoljno prostora za, omogućavajući mačkama da slobodno bez ograničenja. Poklopac specijalnog dizajna : gornji ulaz je opremljen žljebovima, ovaj dizajn curenja, kada iskoči sa vrha, stelja će ući u stelju iz žljebova kako bi se spriječilo da stelja zamrlja pod. Potpuno zatvorena struktura štiti privatnost, čini ih osjećajem i udobnijom kutijom za otpatke ima kuku za ,pogodnu za upotrebu i upotrebu. Dvostruki ulaz : donji ulaz i gornji ,sprečite da se mačja stelja prolije svuda.Na vrhu i, može premlaćivanje i povećati. Opis : - Materijal : PP Materijal se primjenjuje za osiguranje kućnih ljubimaca i izdržljiv. - Prostor pruža dovoljno prostora za, omogućavajući mačkama da slobodno bez ograničenja. - Poklopac specijalnog dizajna : gornji ulaz je opremljen žljebovima, ovaj dizajn curenja, kada iskoči sa vrha, stelja će ući u stelju sa žljebova kako bi se spriječilo da stelja zamrlja pod. - Dvostruki ulaz : donji ulaz i gornji ,sprečite da se mačja stelja prolije svuda.Na vrhu i, može premlaćivanje i povećati . - Potpuno zatvorena struktura štiti privatnost, čini ih osjećajem i udobnijom kutijom za otpatke ima kuku za ,pogodnu za upotrebu i upotrebu .Specifikacija : - Materijal : PP-veličina : - 45x51x40cm/.75 inč - s : 37x43x35cm/. 93x178 inčpackage uključuje : komadna kutija za mačje smeće (uključujući mačje smeće) Napomena : Molimo dopustite malo greške zbog ručnog mjerenja. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarnu boju predmeta. Hvala! Želim vam divnu kupovinu!.

Osnovna svojstva

- Material:
PP
- Size:
- 45x51x40cm/.72x20.08x15.75 inch :
- S:
37x43x35cm/.57x16.93x178 inch
Package Includes:
Piece Cat Litter Box(including cat litter ) :
Please allow slightly error due to manual measurement. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Wish you a wonderful shopping! :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.