.

.

Cat Tower Prirodna sisalna konopska konopska Kompaktna Odlična stabilnost CAT Igralište Jesen Prevencija Prozirni viseći prostor Ušteda odlične stabilnosti Lako se sastavlja

Cat Tower Prirodna sisalna konopska konopska Kompaktna Odlična stabilnost CAT Igralište Jesen Prevencija

Ocjena kupaca:

KM 2.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Konopljenje Kvalitetna struktura : tkanina tkanina, tako pogodna za sve sezone! Prašina i mačka kosa je teško sakupljati i lako čistiti. Neka vaša voljena mačka bude ugodnija i udobna u teškoj sezoni. I svi su uglovi zaokruženi, tako da neće naštetiti vašim važnim kućnim ljubimcima i nježno će ga zaštititi. Materijal : borovo drvo, uvožena pamučna leta, gusta i gusta, prirodna sisalna, fina i lijepa tekstura i opremljena izvrsnim hardverskim dodacima. HAMMOCK ima odličnu stabilnost : Budući da je to viseći direktno spojen na policu, ima manje ljuljanja i stabilnosti od tradicionalnih proizvoda, a mačka se može polako opustiti. Jednostavan za sastavljanje tipa : vrlo je lako sastaviti samo popravljanjem štapa do dna. Kompaktan je, jednostavan za sastavljanje i vrlo jednostavno za nošenje. To je fiksna vrsta i može se slobodno ugraditi bilo gdje. Opis proizvoda : Na mačjoj tornju možete se uspavati u čvrstom viseću. Vrlo pogodan za mačju leglu. Preporučuje se za oslobađanje od stresa jer možete izoštriti nokte sa stupom. Baza s dobrim pogledom na vrhu definitivno je omiljeno mjesto. Značajke : Vrlo pogodno za smanjenje stresa na mačkama. Kvalitetna struktura : tkanina tkanina, tako pogodna za sve sezone! Prašina i mačka kosa je teško sakupljati i lako čistiti. Neka vaša voljena mačka bude ugodnija i udobna u teškoj sezoni. I svi su uglovi zaokruženi, tako da neće naštetiti vašim važnim kućnim ljubimcima i nježno će ga zaštititi. Materijal : borovo drvo, uvožena pamučna leta, gusta i gusta, prirodna sisalna, fina i lijepa tekstura i opremljena izvrsnim hardverskim dodacima. HAMMOCK ima odličnu stabilnost : Budući da je to viseći direktno spojen na policu, ima manje ljuljanja i stabilnosti od tradicionalnih proizvoda, a mačka se može polako opustiti. Jednostavan za sastavljanje tipa : vrlo je lako sastaviti samo popravljanjem štapa do dna. Kompaktan je, jednostavan za sastavljanje i vrlo jednostavno za nošenje.

Osnovna svojstva

Name:
Cat climbing frame
Material:
Solid wood
Used to solve slopes that are easy to climb and lack movement:
From kittens to advanced cats, you can enjoy a fun up and down ramp. Climbing, hiding, relaxing... The kids who play a lot are also satisfied! Eliminate lack of exercise and live a healthy and long life!:
Easy to assemble type:
It is very easy to assemble just by fixing the rod on the bottom. It is compact, easy to assemble and very easy to carry. It is a fixed type and can be installed freely anywhere.
Cat tower for cats love. It has both the safety of furniture and the convenience of amusement equipment.:
This is the ideal space to make your cat tired of playing and sleeping.:
It is the cat tower that cats love. It has both the safety of furniture and the convenience of amusement equipment.:
Stick to stability:
The pillars are located on the thick base plate to improve stability. High strength formula:
increase the strength of the ball supporting the tower!
You can also install this cat-shaped tower near the wall or window to show the scenery outside. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.