.

.

N / A Krevet Za Kućne Ljubimce Uklonjivi Prijenosni Krevet Za Mačke Topla Kuća Pećinsko Gnijezdo Zatvoreno Mačić Pas San Odmor Kitty Oblika

N / A Krevet Za Kućne Ljubimce Uklonjivi Prijenosni Krevet Za Mačke Topla Kuća Pećinsko Gnijezdo

Ocjena kupaca:

KM 196.35
Od robe
Dostupno je narudžbi

Kašmir održava toplotu, elegantnu i lepu, toplu i udobnu Sklopivo, uklonjivo i perivo gnijezdo za kućne ljubimce lako je za nošenje i jednostavno za izlazak. Pogodno za male pse i mačke. Ovo je divan krevet. Neka se vaš ljubimac dobro naspava. Karakteristika : kašmir održava toplotu, moderan i lijep, topao i udoban.Sklopivo, uklonjivo i perivo gnijezdo za kućne ljubimce lako je za nošenje i jednostavno za izlazak.Pogodno za male pse i mačke.Ovo je divan krevet.Neka se vaš ljubimac dobro naspava.Specifikacija : boja kao prikazana veličina : S : 35 X 35 X 30cm/13.81 in; L : 38 X 38 X 35cm/14.78 in (Dužina X Širina X visina)materijal : kratki plišani + paket spužvi uključuje : 1 pet nest Note : snimanje svjetlom i različiti monitori mogu uzrokovati da se boja objekta na slici malo razlikuje od stvarnog objekta. Dozvoljena greška mjerenja je +/- 1-3cm.Zbog svetlosnih efekata i uglova snimanja, postoji razlika u boji u proizvodu, Molim vas razumite.

Osnovna svojstva

Color as shown:
Size:
S
Material:
short plush + sponge
Package includes:
1 pet nest
Note:
Light shooting and different monitors may cause the color of the object in the picture to be slightly different from the actual object. The allowable measurement error is +/- 1-3cm.
Due to the lighting effects and shooting angles, there is color difference in the product, please understand. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.