.

.

MMyydds Krevet Za Mačke Toplo Mače Spavanje U Pećini Sa Kapuljačom U Obliku Šargarepe Šator Za Mačke Krevet Za Kućne Ljubimce Udoban Štenad Mačić Mali Pas

MMyydds Krevet Za Mačke Toplo Mače Spavanje U Pećini Sa Kapuljačom U Obliku Šargarepe Šator Za Mačke

Ocjena kupaca:

KM 2.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

*** Osigurajte svojoj krznenoj bebi privatnu vilu u zatvorenom prostoru, kada žele da budu tihi, mogu se sakriti u svojoj osamljenoj sigurnoj sobi *** Ovaj krevet za pse može se obezbijediti za štence ili pse srednje veličine, super meko, toplo i anti-anksiozno okruženje, kućne ljubimce koji leže na udobnom krevetu za kućne ljubimce kao topli kao majčine ruke. *** Krevet za kućne ljubimce je takođe opremljen vodootpornom podlogom za sprečavanje mokrih i prljavih površina. *** Koristi se kod kuće ili putuje u kavezima, sanducima, odgajivačnicama, vozilima, kućama za pse i mačke. Meka i udobna, ovo će biti odličan poklon za vaše štene. Imajte na umu da se preporučuje odvojeno pranje i sušenje. Pošto je komprimovan, nakon otvaranja pakovanja, molimo vas da potapšate, protresete i ostavite da odstoji 48 sati da se paperja. Veličine : dužina 62cm * širina 30cm * visina 13cm, pogodno za kućne ljubimce ispod 3,5 kg M : dužina 75cm*širina 35cm*visina 15cm, pogodno za kućne ljubimce ispod 8kgspecifikacija : Artikal : krevet za kućne ljubimce karakteristike : izdržljivo, toplo, udobno i toplo pogodno za : male i srednje pse, mačiće, mačkepogodno za : male i srednje pse, mačiće, mačkepružićemo kupcima dobro iskustvo kupovine. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas i mi ćemo to riješiti u roku od 24 sata.

Osnovna svojstva

Item:
Pet Bed
Features:
durable, warm, comfortable and warm
Suitable for:
small and medium-sized dogs, kittens, cats
We will provide customers with a good shopping experience. If you have any questions, please contact us and we will solve it within 24 hours. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.