.

.

Umirujući krevet za mačke s pola krofne / krevet za kućne ljubimce za mačke ili male pse,super mekani pamučni jastuk, krevet s pola krofne koji se može prati za male srednje pse & mačke

Umirujući krevet za mačke s pola krofne / krevet za kućne ljubimce za mačke ili male pse,super

Ocjena kupaca:

KM 24.90
Od robe
Dostupno je narudžbi

Siguran materijal : jastuk za mačke s pola krofne izrađen je od visokokvalitetnog flisa prilagođenog koži,a podstava je ispunjena Epe bisernim pamukomSiguran i udoban,delikatan na dodir. Dizajn u obliku slova u : opremljen dizajnom u obliku slova u,mali jastuk za mačke može se prilagoditi različitim položajima spavanja vašeg ljubimca,efikasno štiteći vratnu kičmu vašeg ljubimca. Igračka za pse ili mačke : savršeno za kućne ljubimce koji vole da se sklupčaju,sa podignutim ivicama i super mekom podstavom za pružanje potpune sigurnosti za vašeg ljubimca.Mali i simpatičan oblik takođe se može koristiti kao igračka za donošenje više radosti vašem ljubimcu. Veličina jastuka za pola krofne : jastuk za pola krofne za mačke pogodan je za mačiće i štence ispod 10 lbs.Veličina je oko 27x17x6cm / 10, 62x6, 69x2, 36 inča. Savjeti za pranje : radi praktičnosti,jastuk za kućne ljubimce koji se može prati može se staviti u mašinu za pranje i sušenje veša kako bi se smanjio miris i višak dlake sa kreveta za kućne ljubimce vašeg ljubimca. Opis : ovaj meki jastuk za mačke koristi dizajn u obliku slova u koji se može prilagoditi različitim položajima spavanja vašeg ljubimca,efikasno štiteći vratnu kičmu vašeg ljubimca.Neka vaši voljeni ljubimci dobro spavaju.Savršeno za porodice sa mačićima i psima.Karakteristike : 1.Jastuk za mačke s pola krofne izrađen je od visokokvalitetnog flisa prilagođenog koži,a podstava je ispunjena Epe bisernim pamukom.Siguran i udoban,delikatan na dodir.Radi praktičnosti, jastuk za kućne ljubimce koji se može prati može se staviti u mašinu za pranje i sušenje veša kako bi se smanjio miris i višak dlake sa kreveta za kućne ljubimce vašeg ljubimca.Specifikacija : naziv : jastuk za kućne ljubimce Materijal : pamuk Boja : Žuta,Bijela,Plava boja : karikatura veličina : 27*17 * 6 cm/10.36 inch Packing lista : 1 * Pet Pillow Note : molimo dopustite male tolerancije u veličini zbog ručnog mjerenja,a osvjetljenje na fotografiji može rezultirati razlikom u boji nego u stvarnom životu.

Osnovna svojstva

Name:
Pet Pillow
Material:
Cotton
Color:
Yellow,White,Blue
Pattern:
Cartoon
Size:
27*17*6cm/10.62*6.69*2.36 inch
Packing List:
1 * Pet Pillow:
Note:
Please allow slight tolerances in size due to manual measurement,and lighting in photography may result in a difference in color than in real life. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.