.

.

Penjački okvir za mačke penjački okvir mačka suncokretov stub za grebanje s ležećim Gnijezdom mačka aktivnost toranj igračke za mačke na dnu Cat Condo Lover poklon mačje Drvo

Penjački okvir za mačke penjački okvir mačka suncokretov stub za grebanje s ležećim Gnijezdom mačka aktivnost

Ocjena kupaca:

KM 2.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Ovo mačje drvo ima stub za hvatanje, naslonjač i donju igračku Ima tri funkcije koje zadovoljavaju različite potrebe vaše mačke. Suncokret na vrhu je i grebalica i naslonjač, tako da se vaša mačka može odmarati i grebati u isto vrijeme. U njegovoj komori se nalaze dve lopte za kotrljanje, a osnova mačjeg drveta može se koristiti kao igračka za vašu mačku. Veoma im je zanimljivo da izbuše svoje meke kandže u unutrašnjost kako bi Lopta ostala van šupljine. Postoje dvije opcione osnove za podešavanje njenog položaja, suncokret na vrhu se može postaviti pod horizontalnim ili nagnutim uglom u skladu sa nagibom vaše mačke. Vaš mačji prijatelj treba udoban dom za odmor, igru i aktivnost koliko želite, bez napuštanja kuće, vaša mačka može uživati u istoj radosti na drvetu! Vaše mačke će voljeti svoj novi dvorac. Zadovoljite grebanje i više zabave : ovaj toranj za mačke omogućava vašim malim penjačima da izvode svakodnevne vježbe penjanja i istežu cijelo tijelo svaki put kada se ogrebu. To će nesumnjivo postati omiljena metoda zabave i oslobađanja od stresa vaše mačke. Specifikacija : Boja : zelena, Yellow Style : suncokretov oblik težina : 9.25 kgsveličina : 15.7" (40x40x55 cm) Primjena : Pogodno za mačiće i odrasle mačke Napomena : - Molimo pogledajte mjerenje. Mala greška mjerenja je dozvoljena u normalnom rasponu.- Možda postoji mala razlika u boji zbog monitora, kamere ili drugih faktora, pogledajte fizičku stavku.Paket uključuje : 1× cat tree.

Osnovna svojstva

Color:
Green, Yellow
Style:
sunflower shape
Weight:
9.35 lb/4.25 kg
Size:
15.8‘’x15.8‘’x21.7‘’ (40x40x55 cm)
Application:
suitable for kittens and adult cats
Note:
- Please refer to the measurement. Tiny measuring error is allowable in normal range.:
- There might be a little color difference due to the monitor, camera or other factors, please refer to the physical item.:
The package includes:
1× cat tree :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.