.

.

Clearquest maramice za oči-maramice jednostavne za upotrebu koje nežno uklanjaju mrlje od suza i sekrete iz očiju pasa i mačaka, pakovanje od 24

Clearquest maramice za oči-maramice jednostavne za upotrebu koje nežno uklanjaju mrlje od suza

Ocjena kupaca:

KM 1.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Savršen način za promociju vrhunskog zdravlja očiju kod kuće ili u pokretu! Formuliran za sigurno uklanjanje mrlja i sekreta od suza oko očiju kućnih ljubimaca i za sigurno smanjenje rizika od iritacije očiju. Sigurno za pse i mačke. Smanjite rizik od iritacije očiju i sigurno uklonite mrlje od suza sa krzna kućnih ljubimaca Clearquest maramicama za oči. * Maramice za oči sigurno uklanjaju mrlje od suza i sekrete iz očiju kućnih ljubimaca • smanjuje rizik od iritacije očiju • sigurno za pse i mačke i jednostavno za upotrebu veličina : svaka maramica ima približno 7" x 8".
 Sastojci : N-Heksadeciltrimetilamonijum hlorid, natrijum hlorid, aloe vera gel, propilen glikol, glicerol, prečišćena voda, metilparaben, propilparaben, diazolidinil urea uputstva : 1. Povucite obrišite kroz otvor za pakovanje. Temeljito i lagano obrišite oči kućnih ljubimaca maramicama za oči za uklanjanje mrlja i sekreta. Koristite dva puta sedmično za održavanje područja oko očiju čistim i smanjenje rizika od iritacije očiju. Odbacite brisanje nakon upotrebe. Nakon otvaranja ponovo zatvorite pakovanje kako biste spriječili sušenje maramica.

Osnovna svojstva

Oni također kupuju s ovim proizvodom.