.

.

Široka kovrčava morska mornarka kovrdžala frizerski salon za frizersku češlju masažu crnim vrućim širim češlja zubama muškarci dugi ručke salone okrugle zube frizura za oblikovanje češlja za dlake češlje

Široka kovrčava morska mornarka kovrdžala frizerski salon za frizersku češlju masažu crnim vrućim

Ocjena kupaca:

KM 3.26
Od robe
Dostupno je narudžbi

Specijalni dizajn : Širok češalj morskih pasa zuba zakrivljen je i valovit širok dizajn zuba, jednostavan i nježan način da se zatim deo kose Glatki zaobljeni zubi koji ne povrede vlasište dok se bore. Visokokvalitetni ABS materijal : izdržljiv, miris i zdrav. Lagana i fleksibilna : savršena veličina za držanje u stražnjem džepu. Kompaktne veličine i lagana, jednostavna za svakodnevnu upotrebu. Udobna masaža : Udobno za masiranje vlasišta. Smoothootholl klizanje kroz kosu, pomaže u dodati sjaj i svilenkast finish.protect za svoju grivu iz oštećenja uzrokovanih otpadnim i oblikovanjem. Savršen poklon : Pogodan za profesionalni salon i kućnu upotrebu, ili kao poklon za vaše prijatelje, porodica.Ovo salonski češalj zubi je prekrasan, praktičan i lagan. Može se dati kao poklon vašoj djevojci, bliskom prijatelju, muškarcima i ženama. Specijalni dizajn : Širok češalj morskih pasa zuba zakrivljen je i valovit širok dizajn zuba, jednostavan i nježan način da se zatim deo kose. Glatki zaobljeni zubi koji ne povrede vlasište dok se bore. Visokokvalitetni ABS materijal : izdržljiv, miris i zdrav. Lagana i fleksibilna : savršena veličina za držanje u stražnjem džepu. Kompaktne veličine i lagana, jednostavna za svakodnevnu upotrebu. Udobna masaža : Udobno za masiranje vlasišta. Smoothootholl klizanje kroz kosu, pomaže u dodati sjaj i svilenkast finish.protect za svoju grivu iz oštećenja uzrokovanih otpadnim i oblikovanjem. Savršen poklon : Pogodan za profesionalni salon i kućnu upotrebu, ili kao poklon za vaše prijatelje, porodica.Ovo salonski češalj zubi je prekrasan, praktičan i lagan. Može se dati kao poklon vašoj djevojci, bliskom prijatelju, muškarcima i ženama. Opis proizvoda : Češalj masaže, ne povrijediti vlasište, glatka tekstura. Napravljen od visokokvalitetnog plastičnog materijala, dovoljno izdržljiv za dugu upotrebu. Širok veliki dizajn zuba sprečavaju tangling tvoje kose. Jednostavan način za stil i ispravite kosu.

Osnovna svojstva

Condition:
Brand New
Material:
Plastic
Color:
Black
Weight:
40g (approx.)
Package List:
2 x Combs:
Note:
 
1. Due to the difference between monitors and light effects, the pictures may not reflect the actual color of the item.:
2. Please allow slight error due to manual measurement. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.