.

.

Kupite zajedno uštedite više kopči u ekstenzijama za kosu prava ljudska kosa smeđa kopča u ekstenzijama za ljudsku kosu 3 kom i 9 kom 18 inča

Kupite zajedno uštedite više kopči u ekstenzijama za kosu prava ljudska kosa smeđa kopča u ekstenzijama za ljudsku

Ocjena kupaca:

KM 1.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Prava ljudska kosa : RUNATURE clip u ekstenzijama za kosu izrađene su od 100% prave ljudske kose i visokokvalitetne čipkaste baze na vrhu ekstenzija Salonska kvaliteta, meka poput vlastite prirodne kose. Možete ga slobodno ispraviti i uviti. Brzo prenesite svoj izgled : ekstenzije za kosu možete sami staviti za 1 minut; sa jakim kopčama U obliku slova U od nerđajućeg čelika, mogu se fiksirati u sopstvenu kosu bez oštećenja. 3pcs Clip ekstenzije za kosu specifikacija : samo 50g, nabavite jedno pakovanje je dobra opcija ako imate prorijeđenu kosu. Ali ako želite da napravite punu glavu, preporučuju se 3-4 pakovanja prema zapremini vaše kose. 9kom Clip ekstenzije za kosu Specifikacija : 100g-120g po pakovanju, debljine od vrha do kraja. Samo da zgusnete kosu, predlažemo vam da kupite 1 - 2 kompleta, želite punu glavu, predlažemo da kupite 2-3 kompleta. Slobodni stil : RUNATURE real hair extensions clip u ljudskoj kosi može se ispraviti ili uviti kako bi se zadovoljio vaš zahtjev, ali obratite pažnju na to da temperatura grijanja treba biti manja od 320℉, a samo svijetla boja može biti obojena u tamniju boju. RUNATURE hair posvećena je razvoju divnih ekstenzija za kosu. Imamo sopstveni brend i fabriku, trudimo se da vam pružimo udobnije ekstenzije za kosu. Kako se brinuti za ekstenzije za kosu? 1. Operite ekstenzije hidratantnim proizvodima za njegu kose. Budite izuzetno nježni kada češljate ili oblikujete ekstenzije koje mogu spriječiti opadanje kose. Kada koristite vruće gvožđe, održavajte temperaturu manju od 150 stepeni. Imajte na umu : 1. Sve slike su snimljene RUNATURE Hair, zbog svjetla i piksela, može imati malu razliku. Ako vam je potrebna pomoć na utakmici boja, molimo vas da nas obavijestite. RUNATURE ekstenzije za kosu su napravljene od 100% prave ljudske kose, može se ošišati i farbati, ali imajte na umu da se može samo farbati u tamniju boju.

Osnovna svojstva

ONLY 50g, get one pack is a good option if you have thinning hair. But if you want to make a full head, 3-4 packs are recommended according to your hair volume. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.