.

.

Okrugla toplotna četka, češalj za oblikovanje antistatički češalj za kosu za kosu za frizuru za frizure za oblikovanje kose za sušenje i ispravljanje sušenja

Okrugla toplotna četka, češalj za oblikovanje antistatički češalj za kosu za kosu za frizuru za frizure za

Ocjena kupaca:

KM 4.12
Od robe
Dostupno je narudžbi

Odlični češalj brijača : četka za kosu za kosu izrađena je od materijala velike čvrstoće, uključujući ABS i najlonsko vlakno, meko i antistatičko, što je dobro za zaštitu vaše kose Upotrijebite ih sa sušilom za kosu, pomoći će vam da vam hlače kosu brzo da zaključaju kovrču. Ergonomska ručka : ergonomsko dizajnirana ručica, jednostavna i ugodna za držanje. Zaštitite svoju kosu : Češalj za kosu omogućava grijani zrak iz vašeg sušilice za dvostruku dužnost, sušenje i oblikovanje kose brže. Skraćivanje vremena je da je kosa izložena toplini, kosu također pomaže u sprečavanju oštećenja. Bačve četkom : lagane bačve i univerzalna ručka koja je dizajnirana za sušenje puhanja, uvijanja, ispravljanja i stila. Udobno : Ukupni dizajn češalja je udoban, drška je udobna, možete uživati ​​u frizuri u vašoj upotrebi. Odlični češalj brijača : četka za kosu za kosu izrađena je od materijala velike čvrstoće, uključujući ABS i najlonsko vlakno, meko i antistatičko, što je dobro za zaštitu vaše kose. Upotrijebite ih sa sušilom za kosu, pomoći će vam da vam hlače kosu brzo da zaključaju kovrču. Ergonomska ručka : ergonomsko dizajnirana ručica, jednostavna i ugodna za držanje. Zaštitite svoju kosu : Češalj za kosu omogućava grijani zrak iz vašeg sušilice za dvostruku dužnost, sušenje i oblikovanje kose brže. Skraćivanje vremena je da je kosa izložena toplini, kosu također pomaže u sprečavanju oštećenja. Bačve četkom : lagane bačve i univerzalna ručka koja je dizajnirana za sušenje puhanja, uvijanja, ispravljanja i stila. Udobno : Ukupni dizajn češalja je udoban, drška je udobna, možete uživati ​​u frizuri u vašoj upotrebi. Umorni ste da ujutro pušete kosu samo da biste ga povukli i beživotni podneone? Okrugla četka je vaša tajna maksimalnom jačini koja ostaje cijeli dan. Osim toga, ova četkica održava vašu kosu i omogućavajući protok zraka i brže vrijeme sušenja, što znači manje izlaganja zagrijavanju.

Osnovna svojstva

Item Type:
Hairdressing Comb
Material:
Aluminum Tube
Color:
As Pictures Show
Optional Type:
25#, 32#, 45#, 53#
Size:
Approx.25#(27 * 3.5cm / 10.6 * 1.3in), 32#(27 * 4cm / 10.6 * 1.5in), 45#(27 * 5cm / 10.6 * 1.9in), 53#(27 * 6cm / 10.6 * 2.3in)
Package Weight:
Approx.65-99g  
Package List:
1 * Hairdressing Comb:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.