.

.

Okrugla četka za kosu, okrugli češalj otporan na toplotu za feniranje termalna četka za precizno oblikovanje toplote i salonska lagana četka za kosu sa antistatičkim čekinjama za feniranje

Okrugla četka za kosu, okrugli češalj otporan na toplotu za feniranje termalna četka za precizno

Ocjena kupaca:

KM 6.71
Od robe
Dostupno je narudžbi

Odličan češalj za kosu : četka za uvijanje kose je napravljena od materijala visoke čvrstoće uključujući ABS i najlonska vlakna,meka i antistatička, što je dobro za zaštitu vaše kose Upotrijebite ih sa sušilom za kosu, oni će vam pomoći da brzo ohladite kosu kako biste zaključali kovrču. Ergonomska ručka : ergonomski dizajnirana neklizajuća ručka, laka i udobna za držanje, neklizajući Dizajn, laka i praktična za držanje. Drška odgovara ergonomskom dizajnu i udobna je za držanje i korištenje. Poboljšajte i oblikujte izgled kose. To je savršena četka za oblikovanje za kućnu i profesionalnu upotrebu. Udobno : svijetle cijevi i univerzalna ručka dizajnirana za feniranje, uvijanje, ravnanje i oblikovanje.Opšti dizajn češlja je udoban, drška je zgodna, možete uživati u frizuri u vašoj upotrebi. Zaštitite kosu : češalj za fen za kosu omogućava da zagrejani vazduh iz vašeg Fena obavlja dvostruku dužnost, suši i stilizuje kosu faster.By skraćujući vrijeme kada je vaša kosa izložena toplini, četka za kosu također pomaže u sprečavanju oštećenja. Tehnologija nege : tijelo češlja koristi materijal visoke toplotne provodljivosti, češljana frizura traje duže. Najlonski češalj otporni na toplotu, elastični i laki za češljanje, povećavaju korijen kose elasticity.Do ne šteti kosi, pomaže u smanjenju kovrdžave kose, povećava sjaj kose, čini kosu glatkijom i sjajnijom. Karakteristike : 1. Visokokvalitetna aluminijumska cijev, izdržljiva, bez mirisa i zdrava. Nema oštećenja kože i vlasišta, nema zapetljavanja kose, nema umora i nema stresnog dana. Nepravilni češalj čine ga pogodnim za sve tipove kose i frizure. Može se koristiti kao masažer za glavu za ublažavanje umora tijela i bolova u tjemenu. Savršeno za profesionalnu salonsku i kućnu upotrebu ili kao poklon za vaše prijatelje, porodicu. Otpornost na visoke temperature i antistatička sposobnost, umirujući za upotrebu. Specifikacija : vrsta artikla : Frizerski češalj Materijal : Aluminijumska cijev Boja : Kao što slike pokazuju opcioni tip : 25 #, 32 #, 45 #, 53 # Veličina : oko 25 # (27 * 3.

Osnovna svojstva

Item Type:
Hairdressing Comb
Material:
aluminum tube
Color:
As pictures show
Optional type:
25 #, 32 #, 45 #, 53 #
Size:
about 25 # (27 * 3.5cm/10.6 * 1.3in), 32 # (27 * 4cm/10.6 * 1.5in), 45 # (27 * 5cm/10.6 * 1.9 inches), 53 # (27 * 6 cm (10.6 * 2.3 inches)
Package weight:
approx. 65-99 g
Package list:
1 * hairdressing comb :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.