.

.

Ispravljanje ravnog gvožđa, zaglađivanje negativnih iona za kosu za kosu za košulje 4 temperature za spavaonice

Ispravljanje ravnog gvožđa, zaglađivanje negativnih iona za kosu za kosu za košulje 4 temperature za spavaonice

Ocjena kupaca:

KM 24.99
Od robe
Dostupno je narudžbi

Sprečite povlačenje kose : kosu za kožu za kosu usvojene keramičke prevlake glazure, 3 D bešavni panel ne povlači kosu, efikasno smanjuju oštećenja na temperaturi Prijenosna veličina : Ispravljanje kose uvijanje glačalo je male veličine i lagane težine, stavite u torbu bez ikakvih poteškoća gdje god krenete s tim. Mala snaga : ravnalo kose ravno gvožđe usvojeno 26 W malom potrošnju energije, mnogo manje od računara, slobodno za upotrebu u spavaonici. Za izglađivanje : Curler za ravnanje kose može otpustiti negativne ioni, neutralizirati statički elektricitet, odupirati se suvoj kosi i održavati dlaku svijetle i izglađivanje. Inteligentna isključena : Ispravljanje željeza za uvijanje može automatski isključiti u roku od 60 minuta bez operacije, što je sigurno za upotrebu. Sprečite povlačenje kose : kosu za kožu za kosu usvojene keramičke prevlake glazure, 3 D bešavni panel ne povlači kosu, efikasno smanjuju oštećenja na temperaturi. Prijenosna veličina : Ispravljanje kose uvijanje glačalo je male veličine i lagane težine, stavite u torbu bez ikakvih poteškoća gdje god krenete s tim. Mala snaga : ravnalo kose ravno gvožđe usvojeno 26 W malom potrošnju energije, mnogo manje od računara, slobodno za upotrebu u spavaonici. Za izglađivanje : Curler za ravnanje kose može otpustiti negativne ioni, neutralizirati statički elektricitet, odupirati se suvoj kosi i održavati dlaku svijetle i izglađivanje. Inteligentna isključena : Ispravljanje željeza za uvijanje može automatski isključiti u roku od 60 minuta bez operacije, što je sigurno za upotrebu. Nastavite izglađivanje : Curler za ravnanje kose može otpustiti negativne ioni, neutralizirati statički elektricitet, ugledati suhu kosu i održavati dlaku svijetle i zaglađivanje. Inteligentna isključena : Ispravljanje željeza za uvlačenje može automatski isključiti u roku od 60 minuta bez operacije, što je sigurno za upotrebu. Prijenosna veličina : Ispravljanje kose uvijanje glačalo je male veličine i svjetlost u težini, stavite u torbu bez ikakvih poteškoća gdje god krenete s tim.

Osnovna svojstva

Item Type:
Hair Straightener Curler
Plug:
US Plug
Material:
ABS, hot steel panel, PTC
Wire Length:
Approx. 1.7m / 66.93in
Voltage:
110-220V
Product Size:
Approx. 30 x 8 x 4cm / 11.81 x 3.15 x 1.57in
Heating Plate Size:
Approx. 10.5 x 2.5cm / 4.13 x 0.98in
Temperature:
4 Gears (160℃, 180℃, 200℃, 220℃)
Function:
Prevent scald design, button control, rotating tail line, power cord.
How to Use:
1. When the indicator stops blinking during the preheating, the preheating is completed, and the 1st gear mode is default.:
2. After switching off the power supply for a few seconds, the temperature will continue to work for a few seconds, after which the temperature will automatically drop.:
Operation Step:
l. Clip the lower part of hair. 2. Upward rotating hair straightener. 3. Stay 5‑8 seconds and loosening.
Package List:
1 xHair Straightener Curler:
1 x Manual:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.