.

.

5 u 1 kosu za kosu brijač električna kosa trimer nosa brijač brijača britvica brada trimera Muška mašina za rezanje kose USB punjiva za muškarce odrasla osoba

5 u 1 kosu za kosu brijač električna kosa trimer nosa brijač brijača britvica brada trimera Muška

Ocjena kupaca:

KM 28.49
Od robe
Dostupno je narudžbi

LCD ekran i bežični : Postoji LCD ekran na tijelu, koji može intuitivan prikazati preostalu električnu energijucord i bežičnu dvostruku upotrebu, više se ne brine o električnoj energiji, prikladnijim. 1 Podesivi češljici : (1/2/3/4/5/6/7/8/5 / 10mm) Za precizni trimer, oblikovanje brade i kose tijela u bilo koji željeni izgled. Visoka kvaliteta : visokokvalitetna glava za rezanje titana koja je oštra i izdržljiva za isjecanje kose. Jednostavan za upotrebu : One tipke čini kosu za kosu prikladno. Dizajn niske buke : Snažna snaga motora u niskoj buci, ovaj šišanje za kosu može se koristiti za djecu i odrasle u različitim prilikama na Willu. LCD ekran i bežični : Postoji LCD ekran na tijelu, koji može intuitivan prikazati preostalu električnu energiju.cord i bežičnu dvostruku upotrebu, više se ne brine o električnoj energiji, prikladnijim. 1 Podesivi češljici : (1/2/3/4/5/6/7/8/5 / 10mm) Za precizni trimer, oblikovanje brade i kose tijela u bilo koji željeni izgled. Visoka kvaliteta : visokokvalitetna glava za rezanje titana koja je oštra i izdržljiva za isjecanje kose. Jednostavan za upotrebu : One tipke čini kosu za kosu prikladno. Dizajn niske buke : Snažna snaga motora u niskoj buci, ovaj šišanje za kosu može se koristiti za djecu i odrasle u različitim prilikama na Willu. Profesionalna clip Perlow vibracija, šum je samo 50 dbthe litijum-jonska baterija visokog kapaciteta može se koristiti svaki put kada se napuni. Uvijek se može oštar i osigurati visoku izdržljivost. : Materijal : apsponakvica : ponovno puštanje : lice, brada, brkovi, barber.voltage : 5v = 1 Acharging Vrijeme : 1.5 sati Vreme rada : 90 Minutespor : 5 WGENDER : muško, žensko, dječje paljenje : 1 * Električna šiljka za kosu1 * USB kabl za punjenje (bez punjača ili napajanja) 1 * četkica za čišćenje1 * COMB1 * BASE1 * MANUAL5 * Rezanje glave : Zbog ručnog merenja, molimo vas da vam dozvolite grešku od 0-1 cm.

Osnovna svojstva

Material:
ABS
Power Type:
Rechargeable
Use:
Face, beard, moustache, barber.
Voltage:
100-240V
In Put:
5V=1A
Charging time:
1.5 hours
Working time:
90 minutes
Power:
5W
Gender:
Male, Female,Child
Package Included:
1 * Electric Hair Clipper:
1 * USB charging cable (NO Charger or power adapter):
1 * Cleaning brush:
1 * Comb:
1 * Base:
1 * Manual:
5 * Cutting Head:
Note:
Due to manual measurement, please allow an error of 0-1 cm. Please make sure you do n’t mind before bidding.:
Due to differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the project. Thank you! :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.