.

.

Kosa valovi, prijenosni čini se za kosu za 360 stupnjeva malena malena koluta za kosu za kosu 2 barel kosa valo za dom za sve tipove kose US Plug-110V

Kosa valovi, prijenosni čini se za kosu za 360 stupnjeva malena malena koluta za kosu za kosu 2 barel kosa valo

Ocjena kupaca:

KM 13.68
Od robe
Dostupno je narudžbi

Zakretanje od 360 stupnjeva : Kosa volara ima rotirajuću kabl za napajanje od 360 stupnjeva, koji se može rotirati kako želite, a jednostavno je raditi lijevom i desne ruke Prijenosni praktični : temperaturni Curler za kosu je potrepštine života, pogodan za upoznavanje, zabavu, vjenčanje, putovanja i vrlo laganu i prenosivu. Udobna ručka : Prijenosno željezo za curlinga ima ergonomski hvataljnik, koji odgovara krivulji dlana i ima udoban prianjanje i bez napora. Brzo grijanje : jaja glava za kovrčanje uvlačenje glačalo usvaja PTC tehnologiju za brzo grijanje, 30 sekundi tvrdo jezgro brzog grijanja, inteligentne konstantne temperature i neće oštetiti kosu. Zaštitni dizajn : glava za curling Iron usvaja zaštitni dizajn, koji neće naštetiti vašoj kosi ili sagorijevati ruke, tako da ga možete koristiti sa povjerenjem. Rotacija od 360 stupnjeva : kosa valorica ima rotirajuću kabl za napajanje od 360 stupnjeva, koji se može rotirati kako želite, a jednostavan je za rukovanje lijevim i desnim rukama. Zaštitni dizajn : glava za curling Iron usvaja zaštitni dizajn, koji neće naštetiti vašoj kosi ili sagorijevati ruke, tako da ga možete koristiti sa samopouzdanjem. Komforna ručka : Prijenosno željezo za curling ima ergonomski hvataljki, koji odgovara krivulji dlana i ima udoban prianjanje i bez napora. Brzo grijanje : glava za kolut za jaja uvlačenje glačalo usvaja PTC brz tehnologiju grijanja, 30 sekundi tvrdo jezgra brzog grijanja, inteligentne konstantne temperature i neće oštetiti kosu. Prijenosni praktični : temperaturni Curler za kosu je potrepštine života, pogodan za druženje, zabavu, vjenčanje, putovanja i vrlo laganu i prenosna i prenosna. Vrsta : Curling Ironmaterial : Legura, plastika, keramika, apsolow : 65 Koja za upotrebu : 1. Umetnite utikač u utičnicu prije upotrebe, postavite temperaturu, pogledajte da je indikatorska svjetlost uključena, a željezo za uvlačenje počinje zagrijavati.

Osnovna svojstva

Item Type:
Curling Iron
Material:
Alloy, Plastic, Ceramic, ABS
Power:
65W
How to Use:
1. Insert the plug into the power socket before use, set the temperature, see the indicator light is on, and the curling iron starts to heat up.:
2. Warm up for 1‑2 minutes, then the operating temperature is reached, and it can be used.:
3. Comb the hair smoothly before use, and divide it into sections, and operate it with strands from back to front. If you use it for the first time, it is recommended to familiarize yourself with the operation method when the power is off.:
4. After use, the power should be turned off/cut off, and it can be stored after natural cooling.:
Package List:
1 x Curling Iron:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.