.

.

NBEADS 4 kom imitacija bisera kopča za kosu, 2 stila u kopčama za pletenje kose Tassel kopče za kosu produžetak lanca za kosu dodatna oprema za DIY Hair Accessories Making

NBEADS 4 kom imitacija bisera kopča za kosu, 2 stila u kopčama za pletenje kose Tassel kopče

Ocjena kupaca:

KM 2.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Jednostavan za korištenje-potrebno je samo da zakačite kopču za kosu sa bisernim lancem na unutrašnju kosu, a crnu kopču za kosu na vanjsku kosu, tako da možete pustiti lanac da visi ravno prema dolje ili ga omotati oko kose Bilo da je rep, dvostruki rep ili raspuštena kosa, lako se nosi. Kvalitetan materijal-napravljen od visokokvalitetnog gvožđa i ABS plastičnih bisera, svaka predivna biserna resica za kosu pričvršćena je crnom nevidljivom kopčom za kosu. Nije ga lako slomiti i spojiti, a udoban je za nošenje, donoseći vam prijatno iskustvo korišćenja. Učinite vas šarmantnim - ovo je jedinstveni dodatak, praktično sredstvo za promjenu i poboljšanje vaše frizure, koje može istaknuti vaš svakodnevni stil, učiniti vas jedinstvenim, elegantnim i šarmantnim i učiniti vas sjajnim fokusom različitih zabava. Pogodno za više prilika može se koristiti za zabave, vjenčanice, svakodnevni život, posao, škole, modne revije, plesove, fotografiju, večere, plesove, Božićne karnevale, parade za Noć vještica itd. Može se podudarati sa vašom suknjom, haljinom, košuljom, kaputom i još mnogo toga. Set pribora za kosu Paket uključuje 4 kom 2 stil iron snap kopče za kosu, svaki stil 2kom, dovoljno za vaše svakodnevno oblačenje, mijenjanje i dijeljenje s prijateljima. Dolazi sa plastičnom kutijom za lako nošenje i čuvanje. Karakteristike : kopča za resicu je jednostavan i elegantan stil, koji može široko zadovoljiti potrebe za podudaranjem pokrivala za glavu u različitim prilikama, štedeći vaše vrijeme za uparivanje i odabir. Jedinstveni dizajn poboljšaće vašu frizuru i uveliko će naglasiti vašu prelepu frizuru. Specifikacija : Materijal : Gvožđe. Boja : Mješovita Boja. Upotreba : Kopče Za Kosu. Veličina : gvozdene kopče za kosu sa ABS plastičnim biserima : oko 435 mm dužine, kopča : 32, 5x16x2 mm, perle : 4~10 mm, 2 kom; gvozdene kopče za kosu sa lancima : oko 500 mm dužine, 2 mm širine, kopča : 16x28x2 mm, perle : 4 mm, 2 kom; kutija : 12, 5x8, 5x1, 8 cm, 1 kom.

Osnovna svojstva

Material:
Iron.
Color:
Mixed Color.
Usage:
Snap Hair Clips.
Size:
Iron Snap Hair Clips with ABS Plastic Pearls:
about 435mm long, clip
Iron Snap Hair Clips with Chains:
about 500mm long, 2mm wide, clip
Box:
12.5x8.5x1.8cm, 1pc.
Note:
Please feel free to contact us if there is any quality problem. :
Due to lighting effects, monitor's brightness / contrast settings there could be some slight differences in the color tone of the pictures and the actual item. :
Product in the picture may look larger than the actual. Please pay attention to sizes. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.