.

.

Goulus Body Wave Clip u ekstenzijama za kosu za crne žene bordo 8kom kopča u ekstenzijama za kosu prava ljudska kosa sa 18 kopči Dupla potka 120g

Goulus Body Wave Clip u ekstenzijama za kosu za crne žene bordo 8kom kopča u ekstenzijama za kosu prava

Ocjena kupaca:

KM 27.99
Od robe
Dostupno je narudžbi

Potpuni meki kraj Super meka i svilenkasta. Zdrav i neobrađen. Kopča Sa 9 Zuba. Jaka Kopča Od Nerđajućeg Čelika. Silikonski obložen za maksimalnu sigurnost. Vrhunska Udobnost. Klasični klip u dizajnu. Odgovor : uvaženi klijenti, to su 100% prave ekstenzije za ljudsku kosu. Ako želite da ga farbate i blendate, predlažemo da odaberete profesionalnu farbu za kosu i uzmete nekoliko dlačica za testiranje. Molimo nanesite regenerator za kosu nakon umiranja i blendanja. Odgovor : dragi prijatelju, preporučujemo 1 pakovanje za punjenje glave, povećanje volumena i dužine kose. Ako volite gušću kosu, preporučujemo da kupite 2 pakovanja. Odgovor : Poštovani kupče, naš body wave clip u ekstenzijama za kosu napravljen je od 100% ljudske kose. Možete ga testirati spaljivanjem ekstenzija za kosu. Ljudska kosa će biti pepeo nakon što je spaljena, a sintetika smrdi na crni dim kada je spaljena. Odgovor : Poštovani kupče, nanesite profesionalni šampon i regenerator da ga očistite. Učestalost koju preporučujemo je jednom sedmično. Molimo vas da ekstenzije za kosu držite od vatre. Odgovor : Poštovani kupče, životni vijek ovog isječka ekstenzije za ljudsku kosu ovisi o vašoj upotrebi. Ako često uvijate i farbate, a zanemarite održavanje, njegov životni vijek će se znatno skratiti. Body Wave Clip u materijalu za ekstenzije kose : naše ekstenzije za kosu su napravljene od 100% neobrađene brazilske djevičanske ljudske kose, ošišane od mladih zdravih žena, svilene i glatke, bez linjanja i zapetljavanja, bez čudnog mirisa i bez hemikalija. Klip u ekstenzijama za kosu prednosti ljudske kose : body wave clip u ekstenzijama za kosu su ušivene visokokvalitetnim češljevima, bez rđe, sprečavajući da ekstenzije kose padnu. Kopča u ekstenzijama za kosu može se lako i brzo pričvrstiti bez trake i ljepila, bez oštećenja kose i vlasišta. Ekstenzije za kosu su napravljene od visokokvalitetnih dlačica, tako da se mogu lako ispraviti i farbati.

Osnovna svojstva

The clip in hair extensions human hair have different lengths and colors, you can get 8 pieces of clip in hair extensions, the total weight is about 120g. 1 pack is suitable for filling your head, increasing the volume and length. 2-3 packs are suitable for thicker hair. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.