.

.

FAILYLIST drh za držač škara salon salonske torbe za torbu za holster Barber Tracking Makaze Frizerski alat za kosu pogodan za frizerske salone 22.12.4

FAILYLIST drh za držač škara salon salonske torbe za torbu za holster Barber Tracking Makaze Frizerski

Ocjena kupaca:

KM 2.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Pomozite da vaše najvažnije alati na vašoj strani Dobivši, lagan, jednostavan za upotrebu. Prestanite da ispustite mačene sa stola i držite sve svoje škare odmah pri ruci. Štiti vaše frizerske alate od oštećenja i ogrebotina. Odijela za škare, češljeve, klipove itd. Savršeno za frizere salona, ​​frizeri. Održava češljeve, male škare i pincete koji su organizirani na policama za kupaonicu, odlično rješenje za održavanje vašeg brojača kupaonice nerede i izgleda profesionalno. Pomozite da vaše najvažnije alati na vašoj strani. Dobivši, lagan, jednostavan za upotrebu. Prestanite da ispustite mačene sa stola i držite sve svoje škare odmah pri ruci. Štiti vaše frizerske alate od oštećenja i ogrebotina. Odijela za škare, češljeve, klipove itd. Savršeno za frizere salona, ​​frizeri. Održava češljeve, male škare i pincete koji su organizirani na policama za kupaonicu, odlično rješenje za održavanje vašeg brojača kupaonice nerede i izgleda profesionalno. Specifikacija : Može držati 2 škare, 2 češljeva i 2 isječce.Material : Leathercolor : crna, duboka blueseziraj : App.8 x 13cm / 8,97 x 5,11 Nukvalitet : 1 PCpanje uključuje : 1 x češalj škare (drugi dodaci Demo na slici nije uključen.) Napomena : Tranzicija : 1cm = 10mm = 0,39inchwith maloprodajni paket.Poleti Grešku 1-2cm Zbog ručnog mjerenja. Pls provjerite da ne smetate prije nego što licitirate. DUE na razliku između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta.

Osnovna svojstva

Can hold 2 scissors, 2 combs, and 2 clips.:
Material:
Leather
Color:
Black,Deep blue
Size:
app. 22.8 x 13cm / 8.97 x 5.11in
Quantity:
1 pc
Package includes:
1 x Scissors Comb Storage Case(other accessories demo in the picture is not included.):
Note:
Transition:
1cm=10mm=0.39inch
With retail package.:
Please allow 1-2cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.